Over Multi Profiel

Multi Profiel is dé expert op het gebied van magazijninrichting en entresolvloeren. Met ruim 25 jaar ervaring kunnen wij met recht zeggen dat dit het juiste adres is voor al uw palletstellingen, grootvakstellingen, entresolvloeren, legbordstellingen en nog veel meer! U kunt bij ons terecht voor het bestellen van een simpele stellingen, maar ook voor het maken van gehele ontwerpen van de inrichting van uw magazijn of werkruimte. Multi Profiel streeft naar de beste service van Nederland middels persoonlijk contact, advies en het maximale gemak voor de klant. Bij Multi Profiel kunt u terecht voor persoonlijk advies en vrijblijvende offerte aanvragen. De meeste artikelen zoals entresols zijn bij ons uit voorraad leverbaar. Wanneer wij materialen op maat nodig hebben voor uw project, kunnen we alsnog ontzettend snel leveren. Zo kunt u snel door! Naast goede service, staat ook veiligheid zeer hoog in het vaandel bij Multi Profiel. Al onze producten zijn voorzien van de beste keurmerken en voldoen aan alle wettelijke eisen. Om de maximale veiligheid te garanderen doen wij ook regelmatige keuringen bij onze klanten.

Pand korenmaat

Waarom kiezen voor Multi Profiel

Dan rest bij u waarschijnlijk de vraag: “Allemaal leuk en aardig, maar wat heb ik er aan als klant?” Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor Multi Profiel als leverancier van uw stellingen of entresolvloer. De belangrijkste voordelen op een rijtje van werken met Multi Profiel:

  • Snelle en voordelige levering!
  • De aller hoogste kwaliteit!
  • Professioneel en vrijblijvend advies van gecertificeerde experts!
  • Uitgebreide tekeningen en inrichtingsplannen!
  • Korte en directe lijntjes met Drentse nuchterheid!
  • De beste service!
  • Scherpe en eerlijke prijzen op al onze materialen!
  • Altijd voorzien van veiligheidskeurmerken en advies op het gebied van veiligheid!

Inrichtingsplan - Multi ProfielIn 2008 is Multi Profiel lid geworden van de BMWT. De BMWT is een brancheorganisatie van onder andere importeurs en fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze opdrachtgevers nog beter te adviseren over de veiligheid en de richtlijnen in magazijnen. Daarnaast kunnen wij nu in samenwerking met andere specialisten meedenken over de kwaliteit van opslagsystemen, de richtlijnen over werken met stellingen en veiligheid in magazijnen.

 

BMWT-KEUR

De BMWT heeft ook een keuringssysteem ontwikkeld voor magazijnstellingen, de BMWT-KEUR. Met dit keuringssysteem kunnen magazijnstellingen periodiek en deskundig gekeurd worden. Het keuringssysteem is ontwikkeld door deskundigen op basis van jarenlange ervaring. Rekening houdend met geldende richtlijnen van in de eerste plaats de ARBO en als tweede de Arbeidsinspectie. De opdrachtgever krijgt een keuringsrapport en daarnaast wordt op het materieel een keuringssticker geplakt. De BMWT garandeert de onafhankelijkheid van de keuringen, de keurende bedrijven worden namelijk periodiek gecontroleerd door de TÜV, ook voert de TÜV steekproeven uit op de uitgevoerde keuringen.

Wij kunnen de BMWT-keuring op uw locatie uitvoeren! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

MagazijninrichtingMagazijninrichting

Geschiedenis van Multi Profiel

Multi Profiel is in 1998 gestart in Assen aan de Australiëweg 8 als leverancier van magazijnstellingen.  Al gauw werd deze locatie te klein en in 2001 werd onze opslag verdubbeld door nieuwbouw aan de Australiëweg 6. In deze periode is het assortiment flink uitgebreid. Steeds meer vormen van magazijninrichting werden verkrijgbaar in ons assortiment. Door de explosieve groei en de toenemende vraag om uit voorraad te leveren, is het voor ons wederom noodzakelijk geworden om ons magazijn aanzienlijk uit te breiden om aan de wensen van de klant te blijven voldoen. Om deze reden verhuisde Multi Profiel naar de Korenmaat 7 in Assen. Hier beschikken wij over zo’n 3500 m2 aan opslagcapaciteit, uitgebreide kantoren en een Grand Café waar u onder het genot van een kopje koffie (of eventueel wat sterkers) uw wensen met één van onze adviseurs kunt bespreken. Dankzij deze extra ruimte hebben wij ons assortiment flink kunnen uitbreiden! Waar we voorheen enkel magazijnstellingen verkochten, bestaat het aanbod nu uit magazijninrichting, entresolvloeren, archiefkasten en nog veel meer! De service is echter nog altijd hetzelfde gebleven. Met onze eigen projecttekenaars en uitgebreid klantenservice team, kunnen wij de klant nog steeds persoonlijk helpen. Onze klanten krijgen een vast aanspreekpunt en kunnen ons makkelijk aan de mauw trekken met vragen en opmerkingen.

In 2023 is begonnen met de bouw van een nieuwe webshop. Via dit kanaal willen wij in de toekomst het assortiment nog verder uitbreiden om nog meer het complete plaatje te kunnen leveren aan elk type klant. Van kleine stelling in de schuur, tot volledig stellingplan in een groot magazijn. Ons team blijft uitbreiden. Wil jij bij Multi Profiel komen werken? Bekijk dan onze vacatures!

Entresolvloeren als nieuwe expertise

Tegenwoordig bieden wij dus niet alleen nog maar magazijnstellingen aan, maar bijvoorbeeld ook entresolvloeren. Met inmiddels ook alweer ruim 10 jaar ervaring in deze branche, is Multi Profiel uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van deze tussenvloeren in Nederland. Bij ons kunt u terecht voor een entresolvloer op maat, of van standaard afmetingen! Wij kunnen de onderdelen uit voorraad leveren en zijn daardoor sneller dan de concurrenten. Wij kunnen het project volledig voor u op ons nemen. Van inmeten op locatie, tot het maken van een ontwerp en van het leveren tot het opbouwen. Benieuwd hoe zo’n project gaat? Hier vind u een uitgebreide beschrijving van zo’n project van een entresolvloer: Plaatsing entresolvloer in Veenendaal. Hieronder vindt u de video van het opbouwen van zo’n vloer. Dit opbouwen kunt u door ons laten doen, maar kan uiteraard ook zelf! Wel komen wij altijd het eindresultaat opmeten en keuren volgens de wettelijke eisen!

Veel eigen productie

De onderdelen voor onze entresolvloeren, zwaarlaststellingen en draagarmstellingen worden op maat gemaakt voor onze projecten. Deze productie vindt lokaal plaats. Wij hebben namelijk onze eigen productielijnen bij Nederlandse fabrikanten. Het grote voordeel hier van, is dat we heel flexibel zijn per project! Zo kunnen we de onderdelen tot op de millimeter nauwkeurig fabriceren. Hierdoor is er veel meer mogelijk dan bij eenvoudige groothandels in vergelijkbare producten. Daarnaast zorgt het er voor dat we beter kunnen controleren op kwaliteit. Wij garanderen daarom een goed eindresultaat met officiële berekeningen en benodigde certificeringen. Tenslotte merkt onze klant het in de portemonnee! Geen tussenpersonen of lange lijnen. Rechtstreeks een vinger in de pap! Dit geld overigens ook voor onze palletstelling en andere magazijnstellingen. Hoewel deze veelal worden geproduceerd in Spanje, hebben wij hier veel invloed als (enige) officiële importeur van Kimer in Nederland en België!

Referenties

Wij vinden natuurlijk dat wij voor u de beste keuze zijn voor elk project rondom magazijninrichting of bijvoorbeeld een entresolvloer. Twijfelt u daar nog aan? Dat kunnen we natuurlijk begrijpen. Echter hebben wij een flinke lijst aan referenties die het kunnen beamen! Hieronder een greep aan recente opdrachtgevers van Multi Profiel, waar we met trots de mooiste projecten hebben mogen opleveren. Twijfel dus niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan we een mooi project met u neerzetten!