Over Multi Profiel

Er zijn diverse redenen om te kiezen voor Multi Profiel:

  • Snelle en voordelige levering
  • Betrouwbare kwaliteit
  • Goede adviezen onderbouwd met een inrichtingsplan die is ontworpen door één van onze technische tekenaars

Inrichtingsplan - Multi ProfielIn 2008 is Multi Profiel lid geworden van de BMWT. De BMWT is een brancheorganisatie van onder andere importeurs en fabrikanten van bouwmachines, magazijninrichtingen, wegenbouwmachines en transportmaterieel. Dit geeft ons de mogelijkheid om onze opdrachtgevers nog beter te adviseren over de veiligheid en de richtlijnen in magazijnen. Daarnaast kunnen wij nu in samenwerking met andere specialisten meedenken over de kwaliteit van opslagsystemen, de richtlijnen over werken met stellingen en veiligheid in magazijnen.

 

BMWT-KEUR

De BMWT heeft ook een keuringssysteem ontwikkeld voor magazijnstellingen, de BMWT-KEUR. Met dit keuringssysteem kunnen magazijnstellingen periodiek en deskundig gekeurd worden. Het keuringssysteem is ontwikkeld door deskundigen op basis van jarenlange ervaring. Rekening houdend met geldende richtlijnen van in de eerste plaats de ARBO en als tweede de Arbeidsinspectie. De opdrachtgever krijgt een keuringsrapport en daarnaast wordt op het materieel een keuringssticker geplakt. De BMWT garandeert de onafhankelijk van de keuringen, de keurende bedrijven worden namelijk periodiek gecontroleerd door de TÜV, ook voert de TÜV steekproeven uit op de uitgevoerde keuringen.

MagazijninrichtingMagazijninrichting

Geschiedenis Multi Profiel

Multi Profiel is in 1998 gestart in Assen aan de Australiëweg 8, al gauw werd dit te klein en in 2001 werd onze opslag verdubbeld door nieuwbouw aan de Australiëweg 6. Door de explosieve groei en de toenemende vraag om uit voorraad te leveren, is het voor ons wederom noodzakelijk geworden om ons magazijn aanzienlijk uit te breiden, dit om aan de wensen van onze klanten te kunnen voldoen. Momenteel beschikken wij over zo’n 3500 m2 aan opslagcapaciteit, uitgebreide kantoren en een Grand Café waar u onder het genot van een kopje koffie uw wensen met één van onze adviseurs kunt bespreken. Sinds 1 januari 2008 zijn wij te vinden aan de Korenmaat 7 in Assen.

Multi ProfielKantoor Multi Profiel