entresolvloeren

Mezzanine

Om een maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen kunt u kiezen voor een mezzanine van Multi Profiel. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare m2 door het plaatsen van een mezzanine zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een mezzanine, ook wel entresolvloer, kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. Wij houden grote hoeveelheden in voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn. Hieronder enkele voordelen van een Multi Profiel mezzanine op een rij.

 

Voordelen van een Mezzanine

 • Terugverdientijd
  Het (tijdelijk) huren van extra opslagruimte kost gemiddeld zo’n €60,00 per m² per jaar. Als u dan bedenkt dat een mezzanine van Multi Profiel gemiddeld tussen de €70,00 en €100,00 per m² kost, betekent dat de terugverdientijd minder is dan twee jaar! Wij houden onze prijsstelling zeer voordelig door het gestandaardiseerde systeem en de grootschalige inkoop.
 • Uitbreidbaar
  Onze mezzanine zijn door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus een latere aanvulling, plaatsen van een trap, e.d. is geen enkel probleem!
 • Verplaatsbaar
  Gaat u verhuizen of wilt u de mezzanine intern verplaatsen? Geen enkel probleem! Doordat de mezzanine een op zichzelf staand systeem is, is deze eenvoudig te demonteren en op een andere locatie weer op te bouwen. U blijft dus flexibel voor de toekomst.
 • Snel extra ruimte
  Onze standaard mezzanine zijn over het algemeen binnen 2 weken te leveren, u beschikt dus gauw over extra ruimte.
 • De investering t.o.v. nieuwbouw
  Een uitbreiding van uw bestaande gebouw of geheel nieuw bouwen omdat u meer ruimte nodig hebt, is een enorme investering. De aanschaf van een mezzanine brengt aanzienlijk minder kosten met zich mee.
 • Efficiënte benutting van de hoogte
  De huidige bedrijfspanden worden tegenwoordig al gauw minimaal 6 meter hoog gebouwd. Bij veel bedrijven wordt deze hoogte niet volledig benut, met een mezzanine kunt u de hoogte in, en benut u uw ruimte optimaal!

Technische kenmerken

 • Volledig berekend volgens de huidige normen en CE gecertificeerd
 • Hoog afwerkingsniveau
 • C-profiel als hoofdbalken voor strakke afwerking. Ook voorkomt dit het torderen (draaien) van de kinderbalken
 • Hoofdbalken voorzien van een continue gatenpatroon voor doorvoer van bekabeling, perslucht- en sprinklerleidingen, etc. Ook draagt dit bij tot een betere lichtopbrengst onder de vloer.
 • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend. Eventueel ook te leveren met antislip laag of esthetische coating aan de bovenzijde, roostervloeren zijn ook mogelijk.
 • Eenvoudige montage (u kunt dit ook door onze eigen montagedienst laten uitvoeren).
 • Zware koppelplaten 4 mm dik met 6 (!) bouten M12
 • De genoemde draagcapaciteit is gebaseerd op een bij 100% bezetting gelijkmatig verdeelde belasting, een maximale totale doorbuiging: L/250 en een bijkomende doorbuiging ten gevolge van de variabele belasting: L/333. Toegepaste gevolgklasse CC1 ref. 50 jaar E1-overige en executieklasse EXC1. Hogere eisen aan de bijkomende doorbuiging zijn tegen meerprijs mogelijk.
 • Keuze uit alle standaard ralkleuren, zonder meerprijs.

Alle mezzanine worden door Multi Profiel op locatie ingemeten, waarna een werktekening wordt gemaakt welke ter controle aan de opdrachtgever wordt gezonden. Multi Profiel blijft uiteraard verantwoordelijk voor de maatvoering van de mezzanine.

Accessoires

Er zijn vele accessoires mogelijk, zoals: palletopzetplaatsen met beschermplaat, leuningwerk in diverse uitvoeringen, trappen in diverse uitvoeringen, kolombescherming, randafwerking e.d. Onze trapbomen zijn volledig gelast waardoor een zeer degelijke constructie ontstaat.

Foto’s:

entresolvloerenentresolvloerenentresolvloerentresolvloeren
mezzanineentresolvloerenmezzaninemezzanine
entresolvloerenMezzanine - Multi Profielentresolvloerenentresolvloeren