8.8 van 10 –
51 beoordelingen
entresolvloeren

Palletstellingen

Het meest universele systeem voor directe toegang tot iedere pallet, geschikt voor praktisch iedere belasting, onafhankelijk van het gewicht of volume. Het vinden van de opgeslagen pallets is zeer eenvoudig met onze palletstellingen omdat aan iedere pallet een bepaalde vaste palletplaats is toegewezen.

 

Uit voorraad leverbaar!

De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar de specifieke wensen van de klant ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden standaard geleverd in blauw RAL5003 en de liggers in oranje RAL2004. De stellingen zijn hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

Voor europallets (1.200 x 800 mm) is de standaard jukdiepte 1.100 mm en worden over het algemeen liggers van 2.700 mm (voor 3 pallets naast elkaar) of liggers van 3.600 mm (voor 4 pallets naast elkaar) toegepast.

Palletstellingen zijn ook zeer geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen, neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Voor de meest efficiënte opstelling en voor het creëren van de meeste palletplaatsen in uw magazijn maken wij graag, vrijblijvend, een inrichtingsvoorstel met behulp van een AUTOCAD tekening van de magazijninrichting.

Bereken in onze tool direct wat de totaalprijs zou zijn voor de gewenste opstelling. Alle materialen in onze tool zijn uit voorraad leverbaar. Staan de gewenste materialen er niet bij? Vraag dan hier een offerte aan.

 

Foto’s:

palletstellingenpalletstellingenpalletstellingenpalletstellingen
palletstellingenpalletstellingenpalletstellingenpalletstellingen