8.8 van 10 –
51 beoordelingen
palletstelling

PALLETSTELLING

De palletstelling is een van de meest gebruikte stellingsystemen wereldwijd. Bij een palletstelling staan de lasten op pallets. Deze pallets zijn naast elkaar gepositioneerd, op de grond en op liggers. De liggers hangen aan weerszijden in jukken.

montagehandleidingen Voor diverse montagehandleidingen van de stellingen klikt u hier.

Een inrichtingsvoorstel + offerte aanvragen

  • Multifunctioneel
    Met een palletstelling van Multi Profiel is het zeer eenvoudig om een opgeslagen pallet te vinden. Dit komt doordat Multi Profiel over een multifunctioneel systeem beschikt dat directe toegang geeft tot iedere pallet. Aan iedere pallet in de stelling wordt een vaste palletplaats aangewezen, waardoor de pallet snel gevonden kan worden.
  • Belasting
    De palletstelling is geschikt voor iedere belasting. De stelling is daardoor altijd toepasbaar, onafhankelijk van het gewicht of het volume.
  • Opslag
    Behalve voor pallets zijn de stellingen ook geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

De liggers en staanders / jukken van Multi Profiel zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen. Hierdoor kan een magazijn precies naar uw specifieke wensen worden ingericht.

Daarnaast kijkt Multi Profiel niet alleen naar de functionaliteit van de palletstellingen, maar ook naar de uitstraling. De liggers en staanders van Multi Profiel worden afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. Liggers worden standaard geleverd in oranje (RAL2004) en de staanders worden in blauw (RAL5003) geleverd. Dit geeft uw magazijn een fraai uiterlijk.

Europallets van 1.200 mm x 800 mm hebben de standaard jukdiepte van 1.100 mm. In het algemeen worden hier liggers van 2.700 mm (3 pallets naast elkaar) of 3.600 mm (4 pallets naast elkaar) voor toegepast.

Wij bieden drie opties:

A). Indien u al precies weet welke palletstelling-afmetingen u nodig heeft en zelf wilt monteren, dan kunt u direct bestellen in de webshop. U heeft hier de optie om te betalen op factuur, via iDEAL en via creditcard. Gemiddeld zijn de materialen binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.
direct palletstellingen bekijken en Bestellen in de webshop

B.) Weet u nog niet precies welke afmetingen u nodig heeft, maar wilt u wel zelf monteren? Gebruik dan onze palletstelling-configuratietool. Aan het eind ziet u de benodigde materialen en hun kosten. Deze berekening kunt u insturen, waarna wij contact met u opnemen om advies te geven. Ook kunt u op basis van de berekening gelijk een bestelling plaatsen. De betaling vindt dan plaats via iDEAL. Gemiddeld zijn de materialen binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.
Welke Palletstellingen heb ik nodig?

C). Weet u nog niet precies welke afmetingen u nodig heeft en wilt u de montage door Multi Profiel laten doen? Dan maken wij voor u graag (vrijblijvend) een inrichtingsvoorstel voor zowel de meest efficiënte opstelling als het creëren van de meeste palletplaatsen in uw magazijn. Dit doen wij door het maken van een AUTOCAD-tekening van de magazijninrichting. U ontvangt vervolgens het inrichtingsvoorstel en de offerte voor de materialen en montage. Meestal kunnen wij binnen 2 weken al leveren/plaatsen.
Een inrichtingsvoorstel + offerte aanvragen

Foto’s:

palletstellinggebruikte palletstellingpallet rekkenpalletstellingen
palletstellingpallet stellingpalletstellingsystemenpallet stellingen