8.8 van 10 –
51 beoordelingen
palletstelling

Palletstelling

Multi Profiel heeft het meest universele systeem voor directe toegang tot iedere pallet. Geschikt voor praktisch iedere belasting, onafhankelijk van het gewicht of volume. Het vinden van een opgeslagen pallet is zeer eenvoudig met een palletstelling van Multi Profiel, omdat aan iedere pallet een bepaalde vaste palletplaats is toegewezen.

 

Uit voorraad leverbaar!

De jukken en liggers zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en maximale belastingen, zodat een magazijn precies naar uw specifieke wensen ingericht kan worden. Het materiaal wordt afgewerkt met een duurzame epoxy poedercoating. De jukken worden standaard geleverd in blauw RAL5003 en de liggers in oranje RAL2004. De palletstelling is hierdoor niet alleen functioneel maar ook nog fraai om te zien.

Voor europallets (1.200 x 800 mm) is de standaard jukdiepte 1.100 mm en worden over het algemeen liggers van 2.700 mm (voor 3 pallets naast elkaar) of liggers van 3.600 mm (voor 4 pallets naast elkaar) toegepast.

Palletstellingen zijn ook zeer geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen. Neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Voor de meest efficiënte opstelling en voor het creëren van de meeste palletplaatsen in uw magazijn maken wij graag, vrijblijvend, een inrichtingsvoorstel. Dit doen wij met behulp van een AUTOCAD-tekening van de magazijninrichting.

Bereken in onze tool direct wat de totaalprijs zou zijn voor de gewenste opstelling. Alle materialen in onze tool zijn uit voorraad leverbaar en kunnen dus ook direct in de webshop besteld worden. Staan de gewenste materialen er niet bij? Vraag dan een offerte aan.

 

Foto’s:

palletstellinggebruikte palletstellingpallet rekkenpalletstellingen
palletstellingpallet stellingpalletstellingsystemenpallet stellingen