werkbank 3 niveaus

Werkbanken

De oerdegelijke werkbanken van Multi Profiel zijn geschikt voor vele toepassingen. Een werkbank is gemaakt van stevig stellingmateriaal en allen ook voorzien van tenminste twee niveaus. Het werkblad is gemaakt van een stevige 25 mm MDF-plaat, wat zorgt voor een prettig werkblad zonder scherpe randen. Aan de onderzijde zijn voetplaten bevestigd wat zorgt voor een stevige staande werkbank. Anderzijds bestaat de mogelijkheid om de werkbank eenvoudig van zwenkwielen te voorzien.

Wat zijn Multi Profiel werkbanken?

De werkbanken van Multi Profiel zijn anders dan alle andere werkbanken. Dit komt omdat wij deze werkbanken zelf produceren en maken van onze eigen stellingen. Multi Profiel staat natuurlijk bekend als expert op het gebied van magazijnstellingen en entresolvloeren. Echter hebben wij met de materialen van onze grootvakstellingen, nu ook deze handige werktafels ontworpen. Dit maakt onze werkbanken makkelijk op- en afbouwbaar. Ze zijn in hoogte te verstellen en gemakkelijk op wielen te plaatsen om een handige werktafel op wielen te creëren. Deze mobiele werkbanken zijn erg handig voor bijvoorbeeld in een magazijn. Wij maken en verkopen werkbanken in verschillende afmetingen. Normaal gesproken heeft een werkbank van Multi Profiel 2 niveaus, maar ook te leveren met een extra 3e niveau. Deze derde plank is dan minder diep en wordt boven in gemonteerd zoals ook te zien op onderstaande foto’s.

Zwenkwielen monteren onder werkbank

Wanneer u uw werkbank wilt upgraden tot een mobiele variant, kunt u dus gemakkelijk zwenkwielen plaatsen. Wij verkopen hiervoor losse zwenkwielen per stuk. Bestel 4 van deze wielen en krijg gratis 4 koppelplaten meegeleverd. Deze kunt u dan onder de voeten van de tafel plaatsen. Wij adviseren altijd het gebruik van zwenkwielen met een remfunctie voor ultiem gebruiksgemak en veiligheid.

Verschillende afmetingen

Zoals gezegd verkopen wij werkbanken in verschillende afmetingen. Welke afmeting voor u het handigste is, hangt natuurlijk helemaal van uw situatie en uw voorkeuren af. Qua breedte heeft u normaal gesproken de keuze tussen 1,70 of 2,40. De diepte is altijd 1 meter. Qua hoogte kunt u ook nog verschillende hoogtes kiezen. Wilt u afwijkende maten bestellen die niet in de webshop staan? In sommige gevallen is dat goed mogelijk. Neem gerust contact met ons op en dan kijken we wat we kunnen doen!

 

Benieuwd naar de verschillende werkbanken die wij leveren voor een zeer concurrerende prijs? Neem dan eens een kijkje in onze webshop. Verder kunt u eenvoudig zwenkwielen toevoegen aan uw bestelling.

De werkbanken van Multi Profiel zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijk maar toch oerdegelijk!