Tekening entresolvloer

Self storage ruimte verdubbelen met een entresolvloer

Om het maximale rendement uit uw self storage ruimte te halen kunt u ook kiezen voor een verdiepingsvloer van Multi Profiel. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare vierkante meters door het plaatsen van een entresolvloer. Dit kan zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een tussenvloer, tussenverdieping of systeemvloer, kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte binnen uw opslagruimte of selfstorage. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk, van grote overspanningen, zeer zware belastingen en allerlei verschillende toepassingen. Wij hebben een grote voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn. Hieronder enkele voordelen van een verdiepingsvloer voor een selfstorage.

Voordelen van een entresolvloer:

 • Terugverdientijd
  Het (tijdelijk) huren van extra opslagruimte kost gemiddeld zo’n € 50,00 per m² per jaar. Als u dan bedenkt dat een entresolvloer van Multi Profiel gemiddeld tussen de € 50,00 en € 90,00 per m² kost, betekent dat de terugverdientijd minder is dan twee jaar! Wij houden onze prijsstelling zeer voordelig door het gestandaardiseerde systeem en de grootschalige inkoop.
 • Uitbreidbaar
  Onze entresolvloeren zijn door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus een latere aanvulling, plaatsen van een trap, e.d. is geen enkel probleem!
 • Verplaatsbaar
  Gaat u verhuizen of wilt u de entresolvloer intern verplaatsen? Geen enkel probleem! Doordat de entresolvloer een opzichzelfstaand systeem is, is dit systeem eenvoudig te demonteren en op een andere locatie weer op te bouwen. U blijft dus flexibel voor de toekomst.
 • Snel extra ruimte
  Onze standaard entresolvloeren zijn over het algemeen binnen 2 weken te leveren, u beschikt dus erg snel over extra ruimte binnen uw magazijnruimte.
 • De investering t.o.v. nieuwbouw
  Een uitbreiding van uw bestaande gebouw of geheel nieuw bouwen omdat u meer ruimte nodig hebt, is een enorme investering. De aanschaf van een entresolvloer brengt aanzienlijk minder kosten met zich mee.
 • Efficiënte benutting van de hoogte
  De huidige bedrijfspanden worden tegenwoordig al gauw minimaal 6 meter hoog gebouwd. Bij veel bedrijven wordt deze hoogte niet volledig benut, met een entresolvloer kunt u de hoogte in, en benut u uw ruimte optimaal!

Bereken snel zelf wat een entresolvloer in uw selfstorage ruimte kost door het invullen van onze rekentool.