Easy Rack legbordstelling

Easy Rack, ook wel Easy Rack Evolution, is een nieuw type legbordstelling. Deze legbordstellingen zijn gemaakt van verzinkt materiaal, extra en sterk en maximaal te personaliseren. Easy Rack legbordstellingen zijn gemakkelijk op en af te bouwen, sterk en hebben een mooiere uitstraling dan andere legbordstellingen in dezelfde of net hogere prijsklassen. De liggers van Easy Rack stellingen zijn altijd in hoogte te verstellen en worden daarom gebruikt voor allerlei toepassingen. Voorbeelden zijn: winkelstellingen, magazijnstellingen, kantoorkasten, archiefkasten en nog veel meer! Multi Profiel is de officiele importeur van Easy Rack stellingen in Nederland en België. De stellingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Populair is de standaard verzinkte kleur, blauw of bijvoorbeeld antraciet! U kunt uw easy rack stellingen gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop of een offerte aanvraag doen bij grote aantallen. Een offerte aanvragen kan alleen bij grotere afnames, bijvoorbeeld voor het inrichten van een magazijn.

Voordelen van Easy Rack Legbordstellingen

Easy Rack legbordstellingen hebben een aantal voordelen ten opzichte van andere legbordstellingen. Wij hebben voor u alle voordelen even op een rijtje gezet.

  • De legbordstellingen zijn gegalvaniseerd aan de ene kant en behandeld met antibacteriële verf aan de andere. Dit biedt de maximale bescherming tegen veroudering.
  • Gemakkelijk in elkaar te zetten, zonder gereedschap!
  • Dankzij dubbele support, kan het tot wel 200kg gewicht aan per ligger!
  • Ook ideaal in te richten als winkelstelling!
  • Goedkoper dan vergelijkbare stellingen van andere merken!

Wanneer u bepaalde accessoires wilt, die u niet op de site kunt vinden, kunt u contact met ons opnemen voor de mogelijkheden! Wij helpen graag mee met het uitwerken van uw ontwerp.

Easy rack magazijnstellingen opbouwen

Het bouwen van de easy rack legbordstellingen kunt u gemakkelijk zelf doen. De verschillende onderdelen zijn makkelijk in elkaar te drukken en te schuiven zonder het gebruik van schroeven of allerlei gereedschap. Wilt u een groot aantal stellingen plaatsen? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u de bouw van de stellingen liever uitbesteed. Multi Profiel kan in dat geval helpen! Wij hebben montageteams in heel Nederland en België. Wij spreken dan een datum af voor levering van de stellingen en zorgen dat er dan ook gelijk gebouwd kan worden. Dit alles natuurlijk in overleg met u als klant. Legbordstellingen laten bouwen? Neem dus gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Stellingen bestellen? Direct offerte ontvangen!

Wilt u graag easy rack bestellen voor in uw magazijn, winkel, kantoor of gewoon thuis? Dat kan! In onze webshop kunt u (BINNENKORT!) de standaard modellen bestellen. U selecteert zelf de kleur, de lengte, hoogte en aantal strekkende meters. Vervolgens kunnen wij deze, direct uit voorraad, voor u leveren. Wij leveren de legbordstellingen gemakkelijk en snel bij u thuis of op de zaak. Wanneer u grote aantallen van deze stellingen wilt bestellen of hulp nodig heeft bij het uitwerken van uw stellingplan, neemt u gerust contact met ons op. Bij grotere aanvragen kunnen wij ook nog een offerte op maat voor u maken. De prijzen in onze webshop zijn echter al zeer scherp en goedkoper dan andere legbordstellingen in Nederland.

Kunt u niet wachten op onze webshop?

Wanneer u deze easy rack stelling al wilt bestellen, terwijl wij deze nog niet in de shop hebben, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij hebben ontzettend korte lijntjes met de fabrikant in Spanje. Hierdoor kunnen wij voor u gerust een bestelling plaatsen. De levering zal dan enkele weken zijn. Wilt u meer weten, een prijs opvragen of gelijk een bestelling plaatsen van deze legbordstellingen? Neem dan even contact met ons op of vul ons offerte formulier in. Dan gaan wij er gelijk mee aan de slag om de stellingen zo snel mogelijk bij u thuis of op de zaak te krijgen! Bij Multi Profiel is alles te overleggen. Wacht dus niet langer en vraag meteen een offerte aan.