Verdiepingsvloer

Merkt u dat u geregeld ruimte tekort komt in uw bedrijfspand? Een ingrijpende verbouwing of extra ruimte huren is niet altijd nodig om het aantal vierkante meters te vergroten. Multi Profiel laat u graag kennismaken met de voordelen en mogelijkheden van een op zichzelf staande verdiepingsvloer, ook wel een mezzanine of entresolvloer genoemd.

verdiepingsvloer

 

Welke voorwaarden gelden er voor het plaatsen van een verdiepingsvloer?

Een verdiepingsvloer van Multi Profiel kan in principe in elke ruimte geplaatst worden, zolang het plafond van de ruimte hoog genoeg is. Een verdiepingsvloer is het overwegen waard indien de betreffende ruimte een minimale plafondhoogte van 4.5 meter heeft. Bij lagere ruimtes zou het (rekening houdend met de dikte van de tussenvloer) anders mogelijk zijn dat mensen moeten bukken om rechtop de verdieping te betreden. Voor specifiekere vragen over dit onderwerp adviseren wij altijd om even contact met ons op te nemen. Onze experts kunnen u precies vertellen wat in uw situatie van belang is.

Wat zijn de voordelen van een verdiepingsvloer?

Wanneer u kiest voor een verdiepingsvloer van Multi Profiel dan bent u verzekerd van:

 • Extra ruimte binnen een korte tijd: Verdiepingsvloeren in standaard afmetingen zijn direct uit voorraad beschikbaar; ze kunnen doorgaans al binnen twee weken geleverd worden. U kunt dus al heel snel beschikken over extra vierkante meters in uw magazijn of opslag!
 • Een efficiënte benutting van de hoogte: Moderne bedrijfspanden hebben vaak een hoger plafond dan de minimale plafondhoogte die vereist is voor een verdiepingsvloer, terwijl die hoogte in veel gevallen niet optimaal benut wordt. Met een verdiepingsvloer kan dat alsnog!
 • Een breed scala aan toepassingen: De verdiepingsvloeren van Multi Profiel kunnen worden gebruikt als uitbreiding van de bestaande magazijnruimte, maar ook als opslag, werkplaats, kantoorruimte of showroom. Ons unieke systeem is uitermate geschikt voor hoge belastingen en grote overspanningen, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Eenvoudige montage: Wij beschikken over een eigen montagedienst die de plaatsing en montage van uw verdiepingsvloer voor u kan uitvoeren. Maar u kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen! Onze montagehandleiding voor entresolvloeren laat zien hoe simpel en doeltreffend ons systeem is.
 • Uitbreidingsmogelijkheden: Het systeem is zo ontworpen dat het eenvoudig kan worden uitgebreid of aangepast. Latere aanvullingen op uw verdiepingsvloer, zoals de plaatsing van een (extra) trap, zijn binnen no time te realiseren.
 • Uitzonderlijke flexibiliteit: Onze verdiepingsvloeren zijn op zichzelf staande systemen die eenvoudig te demonteren en elders weer op te bouwen zijn. Het verplaatsen van uw verdiepingsvloer, zowel intern als naar een andere locatie, is geen enkel probleem. Dit maakt het een zeer toekomstbestendige oplossing.
 • Een korte terugverdientijd: Dankzij ons gestandaardiseerde systeem en grootschalige inkoop kunnen wij verrassend voordelige tarieven hanteren; de kosten van een verdiepingsvloer liggen tussen de €70,00 en €100,00 per m². Dat is aanzienlijk goedkoper dan het (tijdelijk) huren van extra opslagruimte (dat al snel zo’n €60,00 per m² per jaar kost). De investering ligt ook veel lager dan wanneer u zou kiezen voor een grootschalige verbouwing.

Wat zijn de technische kenmerken van Multi Profiel verdiepingsvloeren?

Voor onze verdiepingsvloeren gelden de volgende technische kenmerken:

 • Afmetingen: Alle verdiepingsvloeren worden door Multi Profiel op locatie ingemeten en berekend volgens de huidige normen, waarna u ter controle een werktekening van ons ontvangt. Multi Profiel blijft uiteraard verantwoordelijk voor de maatvoering van de verdiepingsvloer.
 • Kwaliteit: Elke Multi Profiel verdiepingsvloer is CE-gecertificeerd en voldoet aan de vereisten die bij een BWMT-keuring gehanteerd worden.
 • Hoofdbalken: We maken gebruik van hoofdbalken in een C-profiel, wat torderen van de kinderbalken voorkomt. Daarnaast zijn de hoofdbalken voorzien van een gatenpatroon voor de doorvoer van onder andere bekabeling en perslucht- en sprinklerleidingen. Dit draagt tevens bij aan een betere lichtopbrengst onder de vloer.
 • Vloerplaten: De brandvertragende vloerplaten hebben een dikte van 38 mm en zijn aan de onderzijde wit, waardoor u van een optimale lichtopbrengst profiteert. Roostervloeren of vloerplaten met antisliplaag of esthetische coating aan de bovenzijde zijn ook mogelijk.
 • Draagcapaciteit: De genoemde draagcapaciteit is gebaseerd op een bij 100% bezetting gelijkmatig verdeelde belasting, een maximale totale doorbuiging: L/250 en een bijkomende doorbuiging ten gevolge van de variabele belasting: L/333. Toegepaste gevolgklasse CC1 ref. 50 jaar E1-overige en executieklasse EXC1. Hogere eisen aan de bijkomende doorbuiging zijn tegen meerprijs mogelijk.
 • Afwerking: Voor de afwerking van uw verdiepingsvloer heeft u de keuze uit alle standaard RAL-kleuren, zonder meerprijs! Daarnaast zijn er vele accessoires mogelijk, zoals aanrijdbeveiliging, palletstellingen en trappen inclusief leuningwerk in diverse uitvoeringen.

Verdiepingsvloer bestellen met stellingen voor korting

Veel van onze klanten, gebruiken een verdiepingsvloer om uiteindelijk stelling op of onder te plaatsen. Wanneer u dit gelijk mee neemt in uw offerte aanvraag, kunnen wij u stapelkorting bieden voor het afnemen van het hele pakket! Denk dus gelijk na over het mee bestellen van magazijnstellingen. Zo kunt u gemakkelijk geld en tijd besparen. Veel gebruikten stellingen voor op en onder verdiepingsvloeren en entresols, zijn grootvakstellingen en legbordstellingen. Wanneer u hier niet helemaal uit komt, kunnen wij u uiteraard helpen bij het maken van een keuze! Neem gerust contact met ons op.

Ja, ik heb interesse in een verdiepingsvloer!

Wilt u ook een maximaal rendement uit uw bedrijfsruimte halen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor een verdiepingsvloer van Multi Profiel. U kunt ook eerst zelf de kosten berekenen of contact met ons opnemen voor meer informatie of een deskundig advies op maat.

Foto’s:

Verdiepingsvloer - Multi ProfielEntresolvloer - Multi ProfielVerdiepingsvloerenTussenvloer - Multi Profiel
Etagevloer - Multi ProfielMezzanine - Multi ProfielSysteemvloer - Multi Profielverdiepingsvloeren
verdiepingsvloerEntresolvloerTussenvloerEtagevloer