8.8 van 10 –
51 beoordelingen
legbordstelling

Legbordstelling

Bent u op zoek naar een geschikte oplossing om kleinere en/of lichtere goederen in uw magazijn of opslagruimte op een nette en overzichtelijke manier op te slaan? Neem dan eens een kijkje bij de legbordstellingen van Multi Profiel! Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij voor elke situatie een passende legbordstelling leveren. Uiteraard tegen een scherpe prijs, zoals u dat van ons gewend bent!

Wat is een legbordstelling?

Een legbordstelling is een stelling die kan worden voorzien van horizontale of verticale legborden. Dit type magazijnstelling is ontworpen met het oog op handmatige inrichting en uitname en daardoor vooral geschikt voor relatief kleine en lichte goederen die binnen handbereik moeten zijn. Daarnaast worden legbordstellingen vaak gebruikt voor de opslag van kratten en dozen. 

Voor welke toepassingen worden deze stellingen gebruikt?

Legbordstellingen zijn, mede dankzij vele verschillende beschikbare maatvoeringen, maximale draagvermogens en accessoires, zeer breed inzetbaar. Wij leveren legbordstellingen onder andere aan archieven en magazijnen waar orderpicking handmatig wordt gedaan, maar ook voor opslagruimtes in scholen, ziekenhuizen, winkels, groothandels en kantoren. Ook particulieren en zelfstandig ondernemers maken veel gebruik van dit type stelling. Kortom, overal waar voorraden van kleinere producten opgeslagen dienen te worden komen legbordstellingen wel van pas!

Wat zijn de voordelen van een legbordstelling?

Met legbordstellingen profiteert u van een:

  • Flexibele, modulaire oplossing;
  • Georganiseerde & overzichtelijke opslag;
  • Grote diversiteit in afmetingen en draagvermogens;
  • Ruim aantal accessoires;
  • Brede keuze aan materialen;
  • Snelle en eenvoudige montage.

 Welke legbordstellingen zijn er verkrijgbaar?

Om aan alle verschillende wensen en behoeften van onze klanten te kunnen voldoen, heeft Multi Profiel standaard diverse legbordsystemen in het programma. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 

Elk type heeft natuurlijk weer zijn eigen voordelen en nadelen. Klik op een type stelling hierboven om meer informatie te vinden en de eigenschappen te vergelijken. Welk type u ook kiest, bij ons bent u aan het juiste adres. De ligniveaus kunnen worden voorzien van vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Afhankelijk van het legbordsysteem van uw voorkeur kunnen wij diverse andere accessoires leveren. Met name in industriële omgevingen is het soms wenselijk om de legbordstellingen te combineren met doorvalbeveiliging in de vorm van gaaswanden – ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Nieuw! Easy Rack legbordstellingen

Nieuw in ons assortiment, zijn de Easy Rack stellingen. Dit zijn stellingen die extra sterk zijn en een extra goede afwerking hebben voor de maximale levensduur. Het opbouwen van deze stellingen is uitzonderlijk makkelijk en kan gebeuren zonder gereedschap of schroeven. De stellingen zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij leveren de easy rack legbordstellingen uit eigen voorraad. Dit betekend super snelle levering en zeer scherpe prijzen. Zeker qua prijs-kwaliteitsverhouding is de Easy Rack de beste keuze. Multi Profiel is de enige officiële importeur van Easy Rack in Nederland.

Ja, ik heb interesse in legbordstellingen!

Bij Multi Profiel kunt u eenvoudig online een vrijblijvende offerte voor legbordstellingen aanvragen. Bent u er nog niet helemaal uit of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van een passende oplossing? Aarzel dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van magazijn- en archiefinrichting helpen wij u graag met een deskundig advies op maat! Wilt u graag dat wij de stellingen komen opbouwen? Dat kan ook. Dit kan zeker relevant zijn wanneer u een groot magazijn hiermee wilt gaan vullen. Wanneer u de montage wilt uit besteden, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Dan maken wij een mooie offerte, inclusief montage.

Andere magazijnstellingen

Natuurlijk zijn er ook nog tal van andere magazijnstellingen in ons assortiment te vinden. De belangrijkste stellingen die wij verkopen zijn naast de legbordstellingen: palletstellingen, grootvakstellingen, maar bijvoorbeeld ook draagarmstellingen en doorrolstellingen. Komt u er niet helemaal uit, wat nou de beste optie is voor uw situatie? Dan helpen wij u graag verder. Neem dan ook gerust contact op bij vragen. Advies is bij ons gewoon gratis en vrijblijvend! Geen gedoe dus, gewoon de beste service.

 

 

Foto’s van Multi Profiel legbordstellingen:

legbordstellingenlegbordstellingenlegbordstellingenlegbordstellingenlegbordstellingen
legbordstelling Multi Profiellegbordstellingenlegbordstellingenlegbordstelling