8.8 van 10 –
51 beoordelingen

Grootvakstelling

Grootvakstellingen, ook wel breedvakstellingen genoemd, worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote tot grote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen. Het is echt een kwalitatief hoogwaardige zwaarlaststelling en is daardoor niet alleen geschikt voor de opslag van lichte maar ook zeer zware stuksgoederen en zelfs lichte pallets. Een grootvakstelling wordt over het algemeen voorzien van legborden. Er is keuze uit vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Soms zegt men ook wel groot vak stellingen. Grootvakstellingen worden met name gebruikt in magazijnen met opslag van goederen die niet in bakken passen. Een voordeel is ook, dat deze stelling multi-inzetbaar is. U kunt zelfs bakken plaatsen in een grootvakstelling. Uiteraard zijn de legborden in hoogte verstelbaar. Ook het aantal niveaus bepaalt u gewoon zelf! De grootvakstellingen van Multi Profiel zijn herkenbaar aan de blauwe staanders en oranje liggers. Grootvakstellingen zijn de populairste stellingen voor losse goederen in magazijnen en loodsen binnen de Benelux. Het is eigenlijk simpelweg de losse goederen variant van onze palletstellingen!

 

Bestel Online Vraag offerte aan

 

(tekst gaat verder onder afbeelding)

grootvakstelling met bakken

Wat zijn de voordelen van grootvakstelling?

Grootvakstellingen zijn:

  • Geschikt voor uiteenlopende materialen en goederen;
  • IJzersterk, dus ook te gebruiken voor zware belasting;
  • De ideale oplossing voor een overzichtelijke opslag;
  • Bijzonder flexibel in te richten;
  • Eindeloos te combineren en uit te breiden;
  • Eenvoudig te monteren;
  • Ook toe te passen voor etagebouw.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van grootvakstelling?

Multi Profiel levert een ruim assortiment grootvakstellingen, welke verkrijgbaar zijn in vele verschillende afmetingen. Er zijn uiteenlopende maximale belastingen mogelijk, tot 5.000 Kg per staander en 1.200 Kg per legbordniveau. De staanders kunnen in nagenoeg elke denkbare kleur worden uitgevoerd, en wij kunnen uw grootvakstellingen naar wens voorzien van vurenhouten, spaanplaat of verzinkte legborden. Ook doorvalbeveiliging in de vorm van gaaswanden behoort tot de mogelijkheden. U kunt gemakkelijk secties aanbouwen op de al staande stelling. De breedte van 1 stellingsectie is altijd 1,50 meter, 2,00 meter, 2,25 meter of 2,70 meter.  De hoogte 2 meter, 2,5 meter of 3 meter. Afhankelijk van uw ruimte, is het natuurlijk ook mogelijk om secties met verschillende afmetingen aan elkaar te bouwen! De grootvakstelling is altijd gemakkelijk in hoogte verstelbaar en makkelijk in elkaar te zetten of juist weer uit elkaar te halen!

Grootvakstellinge leeg

Magazijnstellingen advies

Bent u opzoek naar advies op het gebied van uw magazijninrichting? Heeft u vragen over grootvakstellingen? Geen paniek! Bij Multi Profiel geven wij gratis en vrijblijvend advies op dit gebied. Neem gerust contact met ons op voor keuzehulp of gewoon advies. Naast grootvakstellingen vindt u in ons assortiment namelijk ook allerlei andere soorten magazijnstellingen die, afhankelijk van uw behoeften, gebruikt kunnen worden. Ook op het gebied van veiligheid hebben wij veel kennis in huis. Wanneer gewenst, kunnen wij ook periodieke keuring uitvoeren van uw magazijnstellingen. In veel gevallen is dit wettelijk ook verplicht om te doen. Kortom, op het gebied van grootvakstellingen en andere soorten stellingen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Verschillende maten grootvakstelling

De afmetingen van deze stellingen kunnen verschillen qua hoogte, diepte en breedte (ofwel lengte). Welke afmeting voor u ideaal is, hangt af van de ruimte die u te besteden heeft en de goederen die u wilt opslaan. De verschillende afmetingen zijn als volgt:

Breedtes (per sectie): 1,50 meter, 1,85 meter, 2,25 meter óf 2,70 meter

Hoogtes: 2 meter, 2,50 meter óf 3 meter

Dieptes: 40 cm, 60 cm, 80 cm, 1 meter óf 1,20 meter

Rijen grootvakstelling samenstellen

Natuurlijk kunt u met grootvakstellingen, net als met onze andere stellingen, meerdere secties aan elkaar maken. Dit betekend dat u de stelling zo breed kunt maken als u zelf wilt! U kunt makkelijk een sectie aanbouwen of weer afkoppelen. Ook een groot voordeel, is het feit dat u zelf kunt bepalen hoeveel liggerniveaus en dus verdiepingen u in uw grootvakstelling wilt hebben. U kunt losse liggerniveaus met plaat bijbestellen. Ook kunt u de hoogte van elke verdieping zelf bepalen. U bestelt gemakkelijk een gehele grootvakstelling rij in onze webshop. Wilt u nou een heel magazijn of een groot gedeelte er van vullen met grootvakstellingen en/of andere stellingen? Dan kunt u ook even contact met ons opnemen voor het maken van een geheel magazijnplan!

Grootvakstellingen bestellen

Via de website van Multi Profiel kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor een of meerdere grootvakstellingen. Twijfelt u nog of een grootvakstelling wel de meest ideale oplossing is voor uw specifieke toepassing en situatie? Neem dan gerust even contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag met een deskundig advies op maat om uw magazijn op de meest efficiënte manier in te richten en uw processen te optimaliseren.

Foto’s:

grootvakstellingen met verdiepingsvloergrootvakstellingen met kooibreedvakstellingen leeggrootvakstelling nieuw
Grootvakstellingen zwaar belastgrootvakstellingen pickruimtegrootvakstellingen in magazijngrootvakstellingen groot magazijn
grootvakstelling grote productenpalletstellingen praktijkgrootvakstelling zware goederen