8.8 van 10 –
51 beoordelingen
palletstelling

Magazijnstellingen

Palletstellingen

Magazijnstellingen zijn er in vele verschillende soorten en maten. De palletstelling is een van de meest gebruikte stellingsystemen wereldwijd. Bij een palletstelling staan de lasten op pallets. Deze pallets zijn naast elkaar gepositioneerd, op de grond en op liggers. De liggers hangen aan weerszijden in staanders.

Grootvak/breedvakstellingen

Verder zijn er grootvakstellingen ook wel breedvakstellingen genoemd. Deze magazijnstellingen worden veelal ingezet voor het opslaan van kleinere en middelgrote producten die met de hand kunnen worden beladen en uitgenomen.

Legbordstellingen

Dan zijn er nog legbordstellingen. Het voordeel van een legbordstelling is namelijk de grote diversiteit in beschikbare maatvoeringen en accessoires. Hierdoor kunnen ook alle kleinere magazijnen en archieven optimaal ingericht worden.

Zwaarlaststellingen

Zwaarlaststellingen worden gebruikt voor de opslag van bijv. zeer zware metalen platen en/of buizen. Onze zwaarlaststellingen worden op maat gemaakt en kunnen geheel naar wens aangepast worden.

Binnen de bovenstaande magazijnstellingen zijn nog enorm veel variaties en accessoires te verkrijgen, denk hier aan doorrolsystemen, haspelstellingen, palletshuttles enz.

montagehandleidingen Voor diverse montagehandleidingen van de stellingen klikt u hier.

Een offerte aanvragen

 • Multifunctioneel

  Met een palletstelling van Multi Profiel is het zeer eenvoudig om een opgeslagen pallet te vinden. Dit komt doordat Multi Profiel over een multifunctioneel systeem beschikt dat directe toegang geeft tot iedere pallet. Aan iedere pallet in de stelling wordt een vaste palletplaats aangewezen, waardoor de pallet snel gevonden kan worden.

 • Belasting

  De palletstelling is geschikt voor iedere belasting. De stelling is daardoor altijd toepasbaar, onafhankelijk van het gewicht of het volume.

 • Opslag

  Behalve voor pallets zijn de stellingen ook geschikt voor het opslaan van plaatmaterialen. Wilt u hier meer over weten? Neem contact op met één van onze adviseurs voor de mogelijkheden.

Ook voor de grootvakstellingen geldt dat deze verkrijgbaar zijn in vele verschillende afmetingen en maximale belastingen. Hierdoor zijn  deze stellingen dus geschikt voor allerlei uiteenlopende goederen.

 • IJzersterk, belastingen tot 5000 kg per staander en 1200 kg per legbordniveau
 • Voor diverse doeleinden geschikt
 • Eindeloos te combineren en ook uit te breiden
 • Eenvoudige montage
 • Gemakkelijk op te bouwen

De constructie en assemblage van een legbordstelling is eenvoudig.

 • Flexibele indeling

U kunt kiezen voor het plaatsen van stellingen met dezelfde afmeting en indeling naast elkaar, maar kunt hier ook gemakkelijk in variëren. Zo zijn de stellingen in nagenoeg iedere ruimte toepasbaar. Ook is de flexibiliteit erg handig als u bijvoorbeeld uit gaat breiden in assortiment. U kunt dan gemakkelijk extra stellingen plaatsen.

 • Gemakkelijk te verplaatsen

De materialen waarvan de stellingen vervaardigd zijn, zijn relatief licht. Hierdoor zijn de stellingen ook gemakkelijk met de hand te verplaatsen.

 • Afstelling op maat

U kunt de stellingen geheel afstemmen op het gebruik binnen uw bedrijf. De stellingen zijn verkrijgbaar met legborden in verschillende breedtes en draagvermogens.

 • Groot assortiment aan toebehoren

U kunt uw legbordstellingen helemaal op maat af maken door het gebruiken van verschillende toebehoren.

Om aan alle verschillende wensen te kunnen voldoen, heeft Multi Profiel daarom standaard een drietal systemen standaard in het programma. Namelijk:

 • Geschikt voor zware en/of volumineuze producten. De constructie van een zwaarlaststelling wordt geheel op maat gemaakt en aangepast naar wens.
 • Flexibele indeling. Doordat alles op maat gemaakt wordt, kan een indeling geheel klantspecifiek aangepast worden.
 • Groot assortiment aan toebehoren. Denk hierbij aan gaaslegborden enz.

A). Indien u al precies weet welke magazijnstellingen u nodig heeft en zelf wilt monteren, dan kunt u direct bestellen in de webshop. U heeft hier de optie om te betalen op factuur, via iDEAL en via creditcard. Gemiddeld zijn de materialen binnen 2 à 3 werkdagen geleverd.
direct magazijnstellingen bekijken en Bestellen in de webshop

B.) Weet u nog niet precies welke afmetingen u nodig heeft, maar wilt u wel zelf monteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, één van onze adviseurs staat u graag te woord om de juiste keuze te maken betreft de gewenste magazijnstellingen.
Welke magazijnstellingen heb ik nodig?

C). Weet u nog niet precies welke afmetingen u nodig heeft en wilt u de montage ook door Multi Profiel laten doen? Dan maken wij voor u graag (vrijblijvend) een inrichtingsvoorstel voor zowel de meest efficiënte opstelling als het creëren van de meeste palletplaatsen in uw magazijn. Dit doen wij door het maken van een technische tekening van de magazijninrichting. U ontvangt vervolgens het inrichtingsvoorstel en de offerte voor de materialen en montage. Meestal kunnen wij binnen 2 weken al leveren/plaatsen.
Een inrichtingsvoorstel + offerte aanvragen

Foto’s:

palletstellingmagazijnstellingen
pallet stellingpalletstellingsystemen