op maat maken

Bij Multi Profiel verkopen we veel verschillende soorten werkbanken. Onze werkbanken worden het meeste gebruikt als inpaktafels in magazijnen of als werktafel in een werkruimte. De werkbanken zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als onze grootvakstellingen en verkrijgbaar in een aantal verschillende standaard maten. Echter maken wij deze handige werkbanken gewoon zelf. Daarom is het ook mogelijk om een werkbank op maat bij ons te bestellen. De opbouw blijft dan hetzelfde, met 2 staanders, een aantal liggers (meestal 4) en een plaat bovenop. Eventueel is het ook mogelijk om een extra verdieping toe te voegen aan de bovenkant zoals op de foto’s te zien is. Er zijn veel klanten die graag van de standaard maten willen afzien. Voor hen is deze optie nu ook mogelijk!

Werkbank op maat bestellen

Omdat dit natuurlijk altijd maatwerk is en wij precies datgene willen bieden dat u nodig heeft, werken wij hiervoor met een offerte formulier. U vult in dit formulier de gewenste afmetingen in en ook eventueel andere extra eisen. De informatie die wij in ieder geval graag ontvangen is:

  • Wat zijn de gewenste afmetingen? Diepte, breedte en hoogte.
  • Wilt u een extra verdieping bovenin?
  • Wilt u een verdieping met liggers onderin?
  • Wilt u de tafel op wieltjes? Met of zonder rem?
  • Wilt u afhalen of wilt u dat wij het bij u leveren? Op welk adres?

Eventueel kunt u dit met extra opties aanvullen. Wij denken graag mee! Wij maken voor u binnen 24 uur een scherpe offerte inclusief eventuele verzending naar uw adres. Levering is doorgaans rond de 5 werkdagen, dit zullen we aangeven in de offerte. Onze offertes zijn altijd gratis en vrijblijvend! Hieronder ziet u een mooi voorbeeld van een werkbank met 2 extra liggerniveaus. De werkplaat in het midden en twee opberglocaties, 1 onder en 1 minder diepe boven! Ideaal, bijvoorbeeld als inpaktafel.

werkbank 3 niveaus

Wat kost een werkbank op maat?

Dat hangt af van de opties. In onze webshop vindt u de prijzen van de standaard maten. Doorgaans zal de kosten van een werkbank op maat daar iets boven liggen. Om een beeld te krijgen, kijkt u naar de werkbank die het meeste lijkt op wat u aanvraagt en voegt u daar ongeveer 20 tot 30% aan toe. Let wel op, dit is een indicatie. Het kan goedkoper of duurder uitvallen afhankelijk van de tijd die het ons kost om de werkbank voor u te maken. Daarnaast is natuurlijk het materiaal bepalend voor de prijs. Hoe groter de onderdelen, hoe hoger doorgaans de prijs. Wij doen altijd ons best om zo scherp mogelijk aan te bieden en staan bekend als één van de scherpste aanbieders op de markt.

Wat zijn de voordelen van een werkbank op maat?

De werkbanken van Multi Profiel op maat hebben een aantal voordelen. Ten eerste zijn ze ongelofelijk stevig en stabiel. Dat komt omdat ze gemaakt worden van robuust stellingmateriaal. Daarnaast bieden ze veel opbergruimte voor spullen die u snel nodig heeft. Zo worden de verschillende liggerniveaus door onze klanten bijvoorbeeld vaak gebruikt voor de opslag van inpakmateriaal. De mogelijkheid tot plaatsing op wieltjes zorgt voor eindeloze mogelijkheden! Omdat wij de stellingen zelf maken kunnen we deze precies bouwen naar u wensen, want elke klant is anders en heeft natuurlijk andere behoeftes! Kortom, wacht niet langer en vraag vrijblijvend een offerte aan voor een werkbank op maat via het onderstaande formulier. Bedankt!

Offerte aanvragen