Inpaktafels, ook wel paktafels genoemd zijn onmisbaar in elk magazijn dat doet aan het verzenden van bestellingen. Deze werkbanken zijn ideaal geschikt voor het inpakken van dozen en pakketten. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten inpaktafels. Zo zijn er tafels met slechts 1 niveau, alleen een werkblad, maar ook tafels met meerdere niveaus voor het opbergen van lege dozen en dergelijke. Er bestaan vaste inpaktafels en ook inpaktafels op wielen. Het is dus maar net wat u zoekt en wat in uw situatie het handigste is! Op deze pagina beschrijven we de verschillende soorten inpaktafels en de voordelen en nadelen. Zo kunt u een keuze maken, wat voor u de beste inpaktafel dan wel niet is! Wist u dat wij ook werkbanken op maat verkopen? Wij kunnen eventueel ook tafels voor u op maat maken.

 

 

Waarom een inpaktafel?

Een inpaktafel heeft als voordeel, dat het is gemaakt voor het inpakken van dozen en pakketen. Er dus nagedacht over extra opbergruimte, bijvoorbeeld voor lege dozen en inpakmateriaal. Maar er is bij een goede paktafel ook gedacht aan de ideale werkhoogte en eventuele mobiliteit van de tafel. Voor dat laatste, de mobiliteit, hebben wij ook inpaktafels op wieltjes. Die kunt u dus makkelijk verplaatsen. Zeker bij een magazijn van een snel groeiend bedrijf kan dit natuurlijk handig zijn. Zo blijft u extra flexibel! De inpaktafels zijn overigens ook prima te gebruiken voor andere doeleinden, bijvoorbeeld gewoon als werktafel in uw werkplaats, thuis of op het werk!

 

Inpaktafels van Multi Profiel

Wij maken onze inpaktafels gewoon zelf. Dit doen we met de materialen van onze grootvakstellingen. Zoals u op de afbeeldingen kunt zien bestaan de tafels namelijk uit 2 kleine staanders met daartussen liggers. Tussen deze liggers liggen dan weer de legborden die de niveaus vormen. Het tafelblad steekt uit over de randen zodat dit prettiger is om mee te werken. Wij verkopen verschillende soorten inpaktafels. Met 1 niveau, enkel het werkniveau dus, met 2 niveaus (1 werkniveau en een blad lager) of zelfs met 3 niveaus! Laatstgenoemde is de populairste variant omdat inpakmateriaal opgeslagen kan worden zowel op het hoogste als het laagste niveau, terwijl op het middelste niveau de dozen ingepakt kunnen worden. Dit is de ideale inpaktafel in onze ogen. De paktafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, die beschreven we onder het volgende kopje.

Afmetingen

Wij verkopen inpaktafels in verschillende afmetingen. Standaard is de breedte 1,70m of 2,40m. De diepte kan 92,5 centimeter zijn of 77,5 centimeter. De hoogte van het werkblad is altijd een meter. Let wel op, zet u de tafel op wieltjes, dan wordt dit natuurlijk iets hoger. Wanneer u ook een niveau onder het werkblad kiest, dan kunt u deze zelf in hoogte verstellen op dezelfde manier als bij een magazijnstelling door de liggers hoger of lager te zetten. In de meeste gevallen wordt deze echter op het laagste niveau gezet, zo’n 10 centimeter van de grond.

Inpaktafels op maat

Op onze site vind u de standaard, meest populaire, maten voor een inpaktafel. Natuurlijk zijn andere maten ook mogelijk! In principe kunnen wij al vrijwel alle eisen voldoen op dit gebied. U kunt via onze offerte aanvraag pagina zelf aangeven welke maten u graag wilt hebben. Wij kijken dan of dit lukt en voor welke prijs. Vaak is een tafel op maat net ietsjes prijziger dan de standaard maat, maar soms maakt het elkaar ook niets. Neem dus gerust contact op voor de mogelijkheden, dan gaan wij een ontwerp en offerte voor u maken, gewoon vrijblijvend en voor niets!

Inpaktafel op wielen

Wilt u liever een inpaktafel op wielen? Dat kan uiteraard! Bestel dan gelijk onze wieltjes mee met uw inpaktafel. Wanneer u deze mee besteld, zorgen wij er ook gelijk voor dat de juiste voetplaatjes die als koppelstuk fungeren er bij worden geleverd. Met een inpaktafel op wielen en handige rem, blijft u altijd flexibel! Handig voor veel werkplaatsen en magazijnen. Let wel op, die wielen maken de tafel natuurlijk wel net even weer wat hoger. Wanneer u een tafel op maat laat maken, kunt u ook aangeven of u wieltjes wilt hebben of niet. Meer informatie nodig over inpaktafels op wielen? Neem gerust contact met ons op!

Inpaktafels bestellen

Wilt u één of meerdere inpaktafels bestellen? Dat kan simpelweg in onze webshop of door het aanvragen van een offerte! De standaard modellen vindt u terug in onze online shop. Wij leveren de werkbanken snel af bij u thuis of op het kantoor. Omdat wij de banken zelf produceren, kunnen wij korte lijntjes garanderen en altijd snelle levering garanderen. Heeft u nou informatie nodig die ontbreekt in deze tekst? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar om te helpen met het geven van advies.