Grootvakstelling of legbordstelling?

Grootvakstelling

Wanneer kiest u voor een grootvakstelling en wanneer kiest u voor een legbordstelling?

Grootvakstelling

Grootvakstellingen zijn zeer bruikbaar voor het opbergen van grote stukgoederen van lichte tot zware producten die handmatig moeten worden opgeborgen. Een grootvakstelling bestaat uit stellingen met brede planken die ruimte bieden aan artikelen met veel volume en met een gewicht tot 1.200 kg.

Legbordstelling

Bent u op zoek naar opslag oplossingen voor kleinere artikelen? Wilt u deze overzichtelijk indelen en opslaan? Dan zijn de legbordstellingen van Multi Profiel dé ideale oplossing voor uw magazijn. Het heeft een draagvermogen tot 300 kg.

Legbordstellingen worden voor vele doelen gebruikt. Van scholen tot winkels en kantoren, maar uiteraard ook voor magazijnen waar handmatig orders verzameld worden.

Stelling en vloer in combinatie

Beide stellingen kunnen ook eenvoudig worden voorzien van een vloer. De staanders dienen dan als draagconstructie voor de verdieping.

Waarom kiest u wat?

De grootvakstelling biedt de ideale uitkomst bij de opslag van onder andere zware en/of grote producten en de legbordstelling biedt uw bedrijf of organisatie voor onder andere kleine en lichtere producten de ideale oplossing.

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende stellingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een offerte!

Grootvakstelling Grootvakstelling