Van Kooten Tuin- & Buitenleven

Entresolvloer

Dit dynamische bedrijf is helemaal ingericht om u blij te maken met het buitenleven.
Blokhutten, overkappingen, chalets, veranda’s, buitenverblijven, tuinkamers, houten bergingen, recreatiewoningen, tuinhout, tuinmeubelen, loungesets en andere aanverwante artikelen vindt u in het assortiment bij Van Kooten.

Voor iedere woonomgeving is er wel iets te vinden wat bij u past. Met hun duurzame productgroepen brengt Van Kooten de natuur en het buitenleven dichtbij u thuis of waar u ook maar wilt. Deze beleving past bij een duurzaam en groen leefklimaat.

Kwaliteit

Van Kooten Tuin en Buiten Leven voert alleen kwaliteitsproducten. Dat wordt terug gezien in de robuustheid en degelijkheid van de producten en de hoogwaardige afwerking. Door de eigen productlijnen spelen zij optimaal in op de trends.

Snelle levertijden

Doordat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn, kunnen wij de producten direct naar u verzenden en de mogelijkheid aanbieden om de producten door onze montagemedewerkers te laten plaatsen vormen zij een complete, krachtige en betrouwbare partner voor u.

Entresolvloer als showroom

Omdat deze entresolvloer wordt gebruikt als showroom is het natuurlijk extra belangrijk dat het een mooie uitstraling heeft. Er zitten echter ook enkele aanvullende eisen aan verbonden. Een showroom is toegankelijk voor publiek, hierdoor zijn spijlen in het leuningwerk en de trapleuning verplicht. Er dient ook een minimaal draagvermogen van 400 kg/m² gehanteerd te worden.

Bent u op zoek naar meer informatie wat betreft een winkelinrichting? Klik hier om contact met ons op te nemen.

Entresolvloer Entresolvloer Entresolvloer Entresolvloer Entresolvloer