8.8 van 10 –

51 beoordelingen

 

Houten legbordstellingen

Houten Legbord stellingen

Deze massief houten legbordstellingen bieden u vele toepassingsmogelijkheden in onder andere uw woon- of werkomgeving. Veel wordt deze houten stellingkast bijvoorbeeld toegepast op kantoren voor het opslaan van het archief of allerlei kantoorbenodigdheden. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk en door de stellingkast aan te vullen met onder andere aanbouwvakken is de juiste benodigde opslagruimte gecreëerd. De legborden zijn ook verstelbaar om de 5 cm. De schoring aan de achterzijde zorgt voor voldoende stabiliteit.

Wat is een houten legbord stelling?

Een houten legbord stelling, is eigenlijk een stelling gemaakt van hout, met met verschillende niveaus van legborden. Legborden zijn eigenlijk de planken waar u spullen op kunt leggen. Een legbordstelling is dus eigenlijk een soort bouwpakket, bestaande uit staanders en legborden. De legborden worden tussen de staanders gemonteerd en zo krijgt u een legbord stelling als geheel. Het bouwen is gemakkelijk en kan redelijk snel gedaan worden.

Voordelen houten stelling

de voordelen van een houten stelling op een rijtje:

  • Doorgaans goedkoper
  • Duurzamer
  • Mooie, warme uitstraling
  • Eventueel makkelijk te verven
  • In hoogte verstelbaar
  • Flexibel en sterk

Verschillende soorten houten legbordstellingen

Er is keuze uit de massief houten legplank, deze is ook uitstekend geschikt voor zwaardere belastingen. Naast de massief houten legplank is er een sandwich legplank. Deze is opgebouwd uit een vuren raamwerk en aan de boven- en onderzijde afgewerkt met glad hardboard en dus gemakkelijk stofvrij te houden. Bent u op zoek naar robuuste opslag, die makkelijk aan te passen is, dan is onze houten legbordstelling een ideale optie. Bestel hem hieronder direct online of vraag een offerte aan en wij komen binnen 24 uur bij u terug.

Houten stelling bestellen

U kunt uw houten legbord stelling gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Echter kunt u ook even contact met ons opnemen, zeker wanneer u wat speciale eisen heeft. Niet alle mogelijkheden staan in de webshop. Voor aanvullende informatie of een stelling op maat, kunt u gerust even contact met ons opnemen. Dan maken we graag een offerte op maat voor u. U kunt online ook gelijk een offerte aanvragen.