8.8 van 10 –

51 beoordelingen

 

Houten legbordstellingen

Houten Legbordstellingen

Deze massief houten legbordstellingen bieden u vele toepassingsmogelijkheden in onder andere uw woon- of werkomgeving. Veel wordt deze houten stellingkast bijvoorbeeld toegepast op kantoren voor het opslaan van het archief of allerlei kantoorbenodigdheden. Er zijn verschillende afmetingen mogelijk en door de stellingkast aan te vullen met onder andere aanbouwvakken is de juiste benodigde opslagruimte gecreëerd. De legborden zijn ook verstelbaar om de 5 cm. De schoring aan de achterzijde zorgt voor voldoende stabiliteit.

Er is keuze uit de massief houten legplank, deze is ook uitstekend geschikt voor zwaardere belastingen. Naast de massief houten legplank is er een sandwich legplank. Deze is opgebouwd uit een vuren raamwerk en aan de boven- en onderzijde afgewerkt met glad hardboard en dus gemakkelijk stofvrij te houden.

Bent u op zoek naar robuuste opslag, die makkelijk aan te passen is, dan is onze houten legbordstelling een ideale optie. Bestel hem hieronder direct online of vraag een offerte aan en wij komen binnen 24 uur bij u terug.