Multi Profiel

Voordelen Multi Profiel

  • Een concurrerende prijs voor uw breedvakstelling vanwege onze eigen import
  • Wij bieden een professionele montagedienst met persoonlijke projectleider
  • Gecertificeerde en gecontroleerde kwaliteit, Aefem-Aem – Femeval-Fem
  • Binnen 24 uur een passende offerte in huis

Breedvakstellingen van Multi Profiel

  • Breedvakstellingen worden ook wel grootvakstellingen genoemd
  • Belastingen tot 5000 kg per staander en 1200 kg per legbordniveau
  • Voor diverse doeleinden geschikt
  • Eindeloos te combineren en uit te breiden
  • Eenvoudige montage
  • Ook zeer geschikt voor etagebouw

Wij hebben o.a. bij de volgende bedrijven een breedvakstelling geplaatst:

entresolvloer corepowertools entresolvloer extrabox entresolvloer wavin

grootvak grootvakstelling breedvakstelling zwaarlaststelling opslag extra stelling vakstelling goederenopslag
Bedrijf MultiProfiel Multi Profiel
Korenmaat 7
9405 TL Assen
tel:
0592-371177
e-mail: info@multiprofiel.nl

Vraag nu een offerte aan

Ruim 2000 breedvakstellingen geplaatst het afgelopen jaar!

Wat is een breedvakstelling?

Een breedvakstelling is eigenlijk een ander woord voor een grootvakstelling. Dit is een magazijnstelling die bedoeld is voor de opslag van losse goederen of goederen in bakken en kratten. In de meeste magazijnen in Nederland wordt gebruikgemaakt van palletstellingen en deze breedvakstellingen. De pallets gaan in de palletstelling en alles wat los is, of als grijpvoorraad geldt, gaat dan in een breedvakstelling. Een breedvakstelling is ontzettend sterk en kan daardoor zware goederen aan. U bepaalt zelf hoeveel niveaus u in uw stelling wilt. Ook de hoogte van elke ligger bepaalt u zelf. Het is gemakkelijk om nieuwe niveaus toe te voegen of er juist tussen uit te halen.

Breedvakstellingen opbouwen

Verschillende secties van de stelling zijn gemakkelijk bij elkaar aan te bouwen. U begint met een beginsectie, bestaande uit 2 staanders en een aantal liggerniveaus er tussen. Wilt u een sectie aanbouwen? Dan voegt u er een aantal nieuwe liggerniveaus aan toe met 1 staander. Super simpel! De legborden zijn normaal gesproken gemaakt van hout. U kunt het bouwen van breedvakstellingen gemakkelijk zelf doen na bestelling in onze webshop. Echter krijgen wij ook vaak aanvragen voor grote aantallen magazijnstellingen. Wanneer dit het geval is, kunnen wij ons voorstellen dat u de bouw graag aan een professional overlaat. Dat kan natuurlijk ook bij Multi Profiel! U kunt de levering én bouw aan ons overlaten. Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden of neem contact met ons op!

Het verschil tussen een grootvakstelling, breedvakstelling of palletstelling

Wij krijgen natuurlijk erg vaak de vraag: wat is nou het verschil? Heel simpel. Het verschil is, dat palletstellingen enkel voor de opslag van pallets zijn. Ze zijn zwaarder, sterker en doorgaans ook veel groter dan breedvakstellingen of grootvakstellingen. Heeft u losse goederen? Dan gebruikt u grootvakstellingen of breedvakstellingen. Deze kunnen nog steeds ontzettend veel gewicht aan, maar zijn aanzienlijk kleiner en makkelijker te gebruiken in bijvoorbeeld het pickproces. Maar wat is dan het verschil tussen een breedvakstelling en een grootvakstelling? Heel simpel, namelijk niks! Dit zijn twee verschillende woorden voor exact hetzelfde product. Vroeger werd vaak de term breedvakstelling gebruikt, maar tegenwoordig wordt de term grootvakstelling eigenlijk altijd gebruikt. De stellingen zijn herkenbaar aan de karakteriserende blauwe staanders en oranje liggers met meestal houten legborden. Heeft u kleinere, lichtere goederen zoals kleding? Dan kunt u ook nog legbordstellingen overwegen. Deze zijn nog een behoorlijk slag kleiner en goedkoper.