3D visualisaties

Om u als klant een nog duidelijker beeld te geven kunnen wij uw plannen naast in een 2D tekening ook vertalen in een 3D visualisatie. Bovendien is het voordeel dat u door het ruimtelijke inzicht van een 3D visualisatie, sneller een beeld heeft van wat u krijgt. Zowel het uitwerken van een complete magazijninrichting als een entresolvloer is voor ons geen enkel probleem. Een ander voordeel van werken in 3D is onder andere dat er automatisch een onderdelenlijst door het tekenprogramma wordt bijgehouden. Waardoor de kans dat er onderdelen tijdens de bouw ontbreken aanzienlijk verminderd.


 

Entresolvloer tekeningen in 3D

Overigens ontvangt u bij de aanvraag van een offerte, altijd een tekening in 3d. Zeker wanneer wij op locatie komen voor het inmeten van een entresolvloer, gaan we aan de slag met een exact ontwerp van uw vloer. Dat kan een simpele vloer zijn, zoals hieronder te zien. Maar ook veel complexere projecten met meerdere verdiepingen, trappen, openingen etc. kunnen wij voor u ontwerpen. Om onze offertes kracht bij te zetten en voor u de toekomstplannen mooi in beeld te brengen, maken wij deze 3d tekeningen. Dat is ook fijn voor onze klanten om intern te kunnen bespreken. Zo hopen wij de samenwerking tussen u als klant en ons als uitvoerder te optimaliseren. Ook is het mogelijk om dit 3d ontwerp digitaal te ontvangen. U ontvangt dan een link die u op elke computer kunt openen. Vervolgens kunt u zelf ‘rondlopen’ in uw magazijn met het gemaakte ontwerp. Zo bent u al virtueel in het eindresultaat! Erg leuk ook om te delen met het personeel!

entresolvloeren

Technische tekeningen

Daarnaast ontvangt u ook de technische tekening in 2d van bovenaf, met daarbij impressiefoto’s.

3D visualisaties - Multiprofiel
3D visualisaties - Multiprofiel

3D visualisaties - Multiprofiel3D visualisaties - Multiprofiel3D visualisaties - Multiprofiel3D visualisaties - Multiprofiel