Entresol vloer

Om een maximale rendement uit uw bedrijfsruimte te halen kunt u kiezen voor een entresol vloer van Multi Profiel. De betekenis van een entresol vloer komt voort uit Frankrijk. Entre=tussen, sol=vloer. U verdubbelt eenvoudig uw beschikbare m² door het plaatsen van een verdiepingsvloer zonder dat een grote verbouwing of nieuwbouw nodig is. Een verdiepingsvloer, ook wel een entresolvloer, tussenvloer, etagevloer, tussenverdieping, mezzanine of systeemvloer genoemd, kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte, werkplaats, kantoorruimte, showroom, e.d. Met ons unieke systeem is werkelijk bijna alles mogelijk tot grote overspanningen, zeer zware toelaatbare belastingen en specifieke toepassingen. Wij houden grote hoeveelheden in voorraad zodat zeer snelle levertijden mogelijk zijn. Hieronder enkele voordelen van een Multi Profiel verdiepingsvloer op een rij.

verdiepingsvloer

 

Entresol laten ontwerpen en plaatsen

U kunt er voor kiezen om het gehele project aan ons uit te besteden. Van het inmeten, tot ontwerpen en van het leveren tot het bouwen. Onze experts komen als eerste bij u op locatie om uw wensen op te nemen en de metingen te doen. Vervolgens gaat onze tekenteam aan de slag met een ontwerp. U ontvangt uitgebreide tekeningen in 3d en een definitieve offerte. Wanneer u akkoord bent, gaan wij aan de slag met het leveren en bouwen van de entresol. Dit doen we in uitgebreid overleg met u. Uw wens staat altijd centraal! De bouw kan ontzettend snel uitgevoerd worden door de strakke planning en gemakkelijke ontwerpen van onze entresolvloeren. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe de bouw in zijn werk gaat! Binnen 3 dagen hadden wij een vloer van 300 vierkante meter opgebouwd bij een opdrachtgever. Vragen? Neem gerust contact met ons op!

Voordelen van een entresol

 • Terugverdientijd
  Het (tijdelijk) huren van extra opslagruimte kost gemiddeld zo’n €60,00 per m² per jaar. Als u dan bedenkt dat een entresol vloer van Multi Profiel gemiddeld tussen de €70,00 en €100,00 per m² kost, betekend dat de terugverdientijd minder is dan twee jaar! Wij houden onze prijsstelling zeer voordelig door het gestandaardiseerde systeem en de grootschalige inkoop.
 • Uitbreidbaar
  Onze verdiepingsvloeren zijn door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus een latere aanvulling, plaatsen van een trap, e.d. is geen enkel probleem!
 • Verplaatsbaar
  Gaat u verhuizen of wilt u de verdiepingsvloer intern verplaatsen? Geen enkel probleem! Doordat de entresol vloer een opzichzelfstaand systeem is, is dit systeem eenvoudig te demonteren en op een andere locatie weer op te bouwen. U bent en blijft dus flexibel voor de toekomst.
 • Snel extra ruimte
  Onze standaard entresol vloeren zijn over het algemeen binnen 2 weken te leveren, u beschikt dus snel over extra ruimte binnen uw opslag, of magazijnruimte.
 • De investering t.o.v. nieuwbouw
  Een uitbreiding van uw bestaande gebouw of nieuwbouw omdat u meer ruimte nodig hebt is een enorme investering. De aanschaf van een verdiepingsvloer brengt aanzienlijk lagere kosten met zich mee.
 • Efficiënte benutting van de hoogte
  De huidige bedrijfspanden worden tegenwoordig al snel minimaal 6 meter hoog gebouwd. Bij veel bedrijven wordt deze hoogte niet volledig benut, met een verdiepingsvloer kunt u de hoogte in en benut u uw beschikbare ruimte optimaal!
 • Uit voorraad leverbaar
  Doordat wij een grote voorraad profielen, kolommen en vloerplaten hebben, kunnen de standaard afmetingen zeer snel uit onze voorraad geleverd worden.

entresolvloeren

Technische kenmerken

 • Volledig berekend volgens de huidige normen en CE gecertificeerd.
 • Hoog afwerkingsniveau.
 • C-profiel als hoofdbalken voor strakke afwerking. Ook voorkomt dit het torderen (draaien) van de kinderbalken.
 • Hoofdbalken voorzien van een continue gatenpatroon voor doorvoer van bekabeling, perslucht- en sprinklerleidingen, etc. Ook draagt dit bij tot een betere lichtopbrengst onder de vloer.
 • Vloerplaten 38 mm dik, onderzijde wit voor optimale lichtopbrengst en brandvertragend. Eventueel ook te leveren met antisliplaag of esthetische coating aan de bovenzijde, roostervloeren zijn ook mogelijk.
 • Eenvoudige montage (u kunt dit ook door onze eigen montagedienst laten uitvoeren).
 • Zware koppelplaten 4 mm dik met 6 stuks bouten M12.
 • De genoemde draagcapaciteit is gebaseerd op een bij 100% bezetting gelijkmatig verdeelde belasting, een maximale totale doorbuiging: L/250 en een bijkomende doorbuiging ten gevolge van de variabele belasting: L/333. Toegepaste gevolgklasse CC1 ref. 50 jaar E1-overige en executieklasse EXC1. Hogere eisen aan de bijkomende doorbuiging zijn tegen meerprijs mogelijk.
 • Keuze uit alle standaard ralkleuren, zonder meerprijs!

Alle entresol vloeren worden door Multi Profiel op locatie ingemeten, waarna een werktekening wordt gemaakt die ter controle aan de opdrachtgever wordt gezonden. Multi Profiel blijft uiteraard verantwoordelijk voor de maatvoering van de verdiepingsvloer.

Accessoires

Er zijn vele accessoires mogelijk, zoals: palletopzetplaatsen met beschermplaat, leuningwerk in diverse uitvoeringen, trappen in diverse uitvoeringen, kolombescherming, randafwerking e.d. Onze trapbomen zijn volledig gelast waardoor een zeer degelijke constructie ontstaat.

 

Foto’s:

Verdiepingsvloer - Multi ProfielEntresolvloer - Multi ProfielVerdiepingsvloerenTussenvloer - Multi Profiel
Etagevloer - Multi ProfielMezzanine - Multi ProfielSysteemvloer - Multi Profielentresol vloer
verdiepingsvloerEntresolvloerTussenvloerEtagevloer