Projectmanagement – Wij richten uw magazijn (gedeeltelijk) in!

Wist u dat het mogelijk is om uw volledige magazijn door Multi Profiel in te laten richten? Wij zullen dan het hele project op ons nemen van A tot Z. Onze projectleiders komen vooraf bij u op locatie. Zij analyseren de locatie, afmetingen en eventuele valkuilen. Vervolgens gaan zij samen met ons ontwerp-team aan de slag. Dit is de technische afdeling. Zij gaan aan de slag met het ontwerpen van de magazijninrichting en vervolgens ook het uitwerken van een concreet plan. Dit plan leggen wij vervolgens aan u voor, voordat we over gaan op de uitvoering! Wij kunnen de magazijnstellingen, entresolvloeren en andere goederen leveren zonder montage, maar u kunt er ook voor kiezen om de volledige montage en oplevering aan ons over te laten. Alles is mogelijk!

Globale planning magazijninrichting door Multi Profiel

Hoewel elk project natuurlijk zijn eigen ijkpunten heeft en daardoor soms ook een wat uiteenlopende planning, komt de globale planning ongeveer op het volgende stappenplan:

 1. Onze project leider komt langs op locatie voor bespreken wensen en het inmeten van de ruimte.
 2. Ons technische team gaat aan de slag met het maken van een concreet plan.
 3. Wij leveren het plan aan met daarbij horende kostenplaatje.
 4. Bij goedkeuring van uw kant, voeren wij het plan uit naar wens.
 5. Oplevering project
 6. Controle van het opgeleverde, ook volgens wetgeving, arbowet en BMWT-eisen.
 7. Eventueel kunnen wij ook de jaarlijkse, verplichte BMWT-keuringen blijven uitvoeren

Korte lijnen

Om de uitvoering verder goed te laten verlopen, afhankelijk van de aard van het werk, is de projectleider bij de start en uitvoering zeer nauw betrokken met de projectvoortgang. Als de
monteurs gereed zijn, zal hij samen met u de uitgevoerde werkzaamheden beoordelen en als alles naar wens en conform afspraak is, het project opleveren. Gedurende het project houden we de lijntjes kort. Problemen of aanpassingen vereist? Door direct contact met de projectleiders en verschillende teams binnen het project blijven we flexibel. Hierdoor heeft u als klant de zekerheid dat hetgeen u besteld heeft correct, efficiënt en compleet door Multi Profiel wordt uitgevoerd.

Wat voor projecten levert Multi Profiel op?

Als expert op het gebied van magazijninrichting kunnen we zeer uiteenlopende projecten voor u uitvoeren. Hieronder een lijstje met voorbeelden van opgeleverde projecten door ons bij honderden verschillende klanten.

 • Oplevering van nieuwe entresolvloer voor verdubbeling werkruimte
 • Inrichting van magazijn vol palletstellingen voor maximale opslag-efficiëntie
 • Uitwerken volledig magazijnplan
 • Inrichten orderverwerkingsproces
 • Aanleggen aanrijdbeveiliging
 • Inrichting winkel met stellingen

En nog veel meer! Multi profiel is namelijk de leverancier van magazijnstellingen, entresolvloeren, archiefkasten en meer!