Een mooi project afgerond bij ConDoor Door Solutions

Inmiddels is de eerste maand van 2019 al voorbij gevlogen, uiteraard hebben wij niet stil gezeten. Wij hebben onder andere een mooie entresolvloer opgeleverd bij ConDoor Door Solutions.

ConDoor Door Solutions is in Europa een toonaangevende producent van onder andere geïsoleerde overheaddeuren voor bedrijfsgebouwen en woonhuizen. Verdeeld over drie productievestigingen in Nederland en Hongarije werken zo’n 175 mensen dagelijks aan de ontwikkeling en productie van duurzame deuren, op maat gemaakt, geheel naar wens van de eindgebruiker.

In overleg met de klant is de entresolvloer ’s-nachts geplaatst, zodat de productie overdag gewoon door kon gaan. De verdiepingsvloer is voorzien van een kantelhek. Het gebruik van een kantelhek is een ideale oplossing om ongelukken tijdens het verplaatsen van pallets te voorkomen. Door de stabiele afscherming op de entresolvloer kan onder andere het vallen van materialen en personeel voorkomen worden. Verder is de vloer rondom voorzien van een leuningconstructie met schoprand en een stalen magazijntrap voor het veilig betreden van de verdiepingsvloer.

Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende toepassingen van een entresolvloer? Neem dan vrijblijvend contact op met een onze adviseurs voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.