Een verdiepingsvloer van 34m² opgeleverd bij Hydac

In de afgelopen maand hebben wij weer een aantal mooie verdiepingsvloeren geplaatst. De onderstaande entresolvloer is opgeleverd bij Hydac. Het bedrijf is opgericht in 1963 als bedrijf voor hydraulische accessoires in Sulzbach Duitsland. Met meer dan 8.000 werknemers wereldwijd is het bedrijf een toonaangevende producent van hydraulische componenten, subsystemen en systemen voor zowel mobiele als stationaire applicaties. Het bedrijf combineert haar brede productfolio met meer dan 55 jaar ervaring in ontwikkeling, fabricage, verkoop en service in het vermogen om de meest uitdagende problemen op te lossen. Het bedrijf heeft wereldwijd 60 eigen buitenlandse vestigingen met een sterke lokale focus. Ondanks deze bedrijfsomvang is Hydac nog steeds een familiebedrijf, met een unieke klantfocus.

Sinds 1993 heeft Hydac International GmbH ook een dochteronderneming in Nederland, met meer dan 180 medewerkers. De hoofdvestiging staat in Helmond en daarnaast zijn er vestigingen in Drachten, Dordrecht, IJmuiden, Apeldoorn en Enschede.

De geplaatste mezzanine is voorzien van een mooie magazijntrap met tussenbordes. Het tussenbordes is voorzien van een uitloop naar links. Verder is de vloer boven de magazijnstellingen geplaatst. Dit zorgt voor een optimale benutting van de ruimte. Wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden van een entresolvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.