Distributie en Opslag

Voor het opslaan en distribueren van uw producten bestaan vele mogelijkheden die wij dan ook graag met u bespreken. Het magazijn is ons domein! Wij kunnen u helpen met het efficiënt opslaan van uw goederen. Wij denken graag mee over de beste manier van inrichting, voor de maximale opslagcapaciteit en een optimale workflow voor het verwerken, aanvullen of orderpicken van goederen. In eerste plaats zijn wij de experts op het gebied van entresolvloeren en magazijnstellingen. We bespreken graag wat uw behoeften en wensen om de perfecte magazijninrichting te realiseren. Ook combinaties tussen stellingen en vloeren zijn goed mogelijk bij ons!

Onze service gaat zo ver als u wilt!

Wij kunnen zoveel doen als u wilt. Onze experts komen graag bij u langs op locatie om in metingen te doen en te luisteren naar uw wensen. Wij kunnen het hele project, van idee tot uitvoering voor u leiden. Echter kunt u er ook voor kiezen om alles zelf te doen en simpelweg een order in de webshop te plaatsen. Wat uw voorkeur heeft! Wij kunnen helpen bij het uitdenken van uw magazijn, of voor u het hele ontwerp uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Omdat wij elk project apart bekijken en aanpassen op de klant heeft u de maximale controle over het proces. Korte lijntjes en snelle antwoorden dus bij Multi Profiel!

Heeft u ook interesse in een magazijninrichting van Multi Profiel of wilt u meer informatie ontvangen over de verschillende mogelijkheden betreft het inrichten van uw distributieruimte? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Distributie