Multi Profiel richt nieuwe vestiging BASE Logistics in:


Voor BASE Logistics heeft Multi Profiel een geheel nieuwe vestiging ingericht met een dubbele entresolvloer van 500 m2, palletstellingen en circa 2.500 m1 grootvakstellingen tot een hoogte van ruim 6.000 mm met loop bordessen. BASE heeft de mogelijkheid om nog een extra verdieping op de stellingen te creëren indien er in de toekomst nog een grotere ruimtebehoefte is, hier is door Multi Profiel bij de berekening van de complete constructie al rekening mee gehouden.

Nieuws

 


UNIEK CONCEPT voor Multi-Storage


Multi-Storage de eerste Self storage aanbieder in Assen heeft de hulp van Multi Profiel ingeroepen om de nieuwbouw zo efficiënt mogelijk in te richten als selfstorage complex. Dit heeft geresulteerd in een uniek concept. De staalconstructie is als hoofddraagconstructie van de entresolvoer gebruikt. Daardoor is er geen extra hoogteverlies en zijn extra kolommen niet nodig om de entresolvloeren te dragen. Totaal krijgt het bedrijf 4.000 m2 oppervlakte dat volledig in gericht wordt met boxen vanaf 1 m³. Multi-Storage is geopend vanaf 01 september 2009, voor meer info kijk ook op: www.multi-storage.nl

 


Ook Seats and Sofas kiest voor de verdiepingsvloeren van Multi Profiel


Door de enorme groei van Seats and Sofas vestiging Hannover (Duitsland) was er op korte termijn behoefte aan meer opslagruimte. Multi Profiel heeft door het plaatsen van een entresolvloer de magazijnruimte verdubbeld!

Binnen 2 weken is het gehele project door Multi Profiel opgeleverd, inclusief hellingbaan, vides, trap en leuningwerk! Seats and Sofas vestiging in Hannover heeft van de hele operatie nauwelijks hinder ondervonden. Doordat er lange dagen door onze monteurs zijn gemaakt en door de intensieve communicatie met de opdrachtgever.