Jetten Shipyard is al jaren trendsetter op het gebied van vernieuwingen in de Nederlandse staal en aluminium jachtbouw. Door voortdurend te innoveren, maximaal gebruik te maken van de synergie effecten van de verschillende pijlers van het bedrijf en door samenwerking te zoeken met specialisten voor verschillende disciplines. Zo slaagt Jetten Shipyard er al jaren in de klantverwachting keer op keer te overtreffen op het gebied van innovatie, levertijd en kwaliteit.

Genieten van topkwaliteit, een hoogwaardig afwerkingsniveau en de wetenschap dat uw motorjacht is gebouwd door vakmensen. Vakmensen die ambachtelijke kwaliteit weten te combineren met daarnaast de nieuwste technieken. Jetten Shipyard heeft ruime ervaring met maatwerk en stelt hoge eisen aan de eindcontrole van de motorjachten.

Entresolvloer bij Jetten Shipyard

De geleverde entresolvloer is voorzien van onder andere een stalen magazijntrap met leuning, roostertreden en 15m¹ stalen leuningconstructie (vierkant). Verder is de entresolvloer voorzien van een mooie Uni Grey C-Dur vloer met speciale antisliplaag. De stalen kolommen, leuningstaanders en trapbomen zijn geleverd in RAL-9005 (gitzwart).

Heeft u interesse in een entresolvloer of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.