winkelstelling van hout

Legbordstelling als winkelstelling!

In winkels vindt u natuurlijk talloze verschillende soorten stellingen. De meest gemaakte keuze voor deze stellingen bij ons, zijn legbordstellingen. Dit zijn handige opbergstellingen die goed passen in winkels. Dat komt vooral omdat ze makkelijk op te bouwen zijn, verstelbaar in hoogte en er ook nog eens goed uit zien. Er is keuze uit verschillende soorten legbordstellingen voor in uw winkel. Wij leggen hier onder alles uit over legbordstellingen als winkelstellingen.

Waar moeten winkelstellingen aan voldoen?

Wanneer u stelling wilt gaan plaatsen, dan hangt de keuze eigenlijk vooral af van wat u er in gaat plaatsen. Stel u zelf de vragen: Wat komt er in mijn winkelstelling? Hoe zwaar zijn deze goederen? En ook heel belangrijk, hoe zwaar? Dit soort vragen zijn natuurlijk bepalend voor de keuze stelling. Wanneer u winkelstellingen neemt van Multi Profiel kunt u kiezen uit verschillende hoogtes, dieptes en breedtes. Het gewicht dat u kunt opbergen hangt af van de afmetingen en het materiaal. Legbordstellingen worden bijvoorbeeld gebruikt voor eindeloos veel verschillende soorten artikelen. Bedenk wat u wilt opslaan in uw winkelstelling en maak op basis daar van een keuze!

Verschillende materialen winkelstellingen

Wij adviseren voor in winkels eigenlijk altijd het gebruik van legbordstellingen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. Denk aan hout, metaal en verzinkt. U wilt natuurlijk dat uw winkel er representatief uit ziet. De materiaal is natuurlijk erg bepalend voor het uiterlijk van uw winkel. Daarnaast kijkt u uiteraard naar de draagkracht. Metalen stellingen kunnen doorgaans meer dragen en zijn in sommige gevallen ook wat goedkoper. U kunt de prijzen gemakkelijk vergelijken op onze website.

Winkelstelling zelf in elkaar zetten

Onze winkelstellingen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. In de meeste gevallen is daar zelfs geen gereedschap voor nodig. Zowel, dan is enkel een schroevendraaier doorgaans genoeg. Het in elkaar zitten is een simpel klusje. U plaatst om te beginnen 2 staanders met daartussen ligniveau’s die bestaan uit 2 liggers en een legbord. Vervolgens kunt u er meerdere secties aanbouwen door een extra staander toe te voegen met daar tussen weer ligniveau’s. U bepaalt zelf de hoogte van uw verschillende verdiepingen in de winkelstelling en ook het aantal hangt af van uw voorkeur. Zo kunt u gemakkelijk en flexibel uw winkel inrichten afhankelijk van wat u wilt aanprijzen en hoe!

Andere soorten stellingen

Naast deze legbordstellingen, die vaak gebruikt worden in winkels, hebben wij natuurlijk ook nog allerlei andere stellingen in ons gamma. Elke stelling of stellingkast heeft weer zijn eigen voor- en nadelen. Wij leveren altijd hoge kwaliteit en zelfs de mogelijkheid tot montageservice. Populaire stellingen in ons gamma zijn bijvoorbeeld palletstellingen, grootvakstellingen, doorrolstellingen en draagarmstellingen! Wat voor stelling u ook zoekt, wij kunnen het realiseren in samenwerking met onze fabrikanten.

Winkelstelling bestellen

Wilt u graag winkelstellingen in de vorm van legbordstellingen aanschaffen? Dan kunt u dat gemakkelijk doen via ons. U kunt er voor kiezen om een bestelling te plaatsen in onze webshop, of om even contact met ons op te nemen. Dit kan ook via een offerte aanvraag! Ook voor vragen of advies kunt u natuurlijk gewoon even contact met ons opnemen. Zo helpen wij u graag verder met het maken van een beslissing. Advies is bij ons altijd vrijblijvend en voor niets! Waar wacht u dus nog op? Kies snel een winkelstelling voor in uw zaak.