Entresolvloer voor

Op deze pagina vindt u verschillende vormen van industriële opslag. Dit zijn opslagsystemen die veel gebruikt worden door onze grote en kleine klanten met name in de zwaardere industrie. Wij hebben opslagsystemen voor elk type bedrijf. Met industriële opslag, bedoelen wij opslag voor bijvoorbeeld intensief en zwaar gebruik. Denk aan grotere, zwaardere goederen of bijvoorbeeld enorme doorloop snelheid. Vindt u hier niet de specifieke oplossing die u zoekt? Neem contact met ons op! Vrijwel alles is namelijk mogelijk bij Multi Profiel.

Palletstellingen als Industriële opslag

Om te beginnen wordt met industriële stellingen, vaak gedoeld op palletstelling. Dit zijn stellingen van allerlei verschillende formaten waar gemakkelijk pallets in én uitgeladen kunnen worden. Wij kunnen dus stellingen in allerlei verschillende afmetingen leveren. Eventueel kunnen wij bij Multi Profiel ook nog de montage bij u op locatie op ons nemen. Zeker wanneer het om grote aantallen gaat, is dit verstandig om te doen. U weet dan namelijk zeker dat het ook veilig en professioneel wordt gemonteerd! Wij leveren palletstellingen in heel Nederland en België. Standaard zijn de stellingen blauw met oranje, maar wanneer gewenst kunnen wij deze ook op kleur voor u maken.

Zwaarlaststelling – Extra zware & sterke stellingen

Een andere optie is een zwaarlaststelling. Dit is een stelling voor pallets en/of zware goederen van extra dik materiaal. De robuuste zware stelling kan extreme gewichten aan en kan extra goed tegen een stootje. Daarnaast is de zwaarlaststelling zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij maken deze industriële stellingen voor onze klanten op maat. Veel gebruikt voor de opslag van bijvoorbeeld plaatmateriaal of staal. Wij leveren bij de zwaarlaststellingen altijd alle belangrijke berekeningen en officiële documenten die nodig zijn om te voldoen aan de Arbowet en alle belangrijke normen. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over extra zware en extra sterke industriële stellingen.

Industriële draagarmstelling

Ook populair, zijn onze draagarmstellingen. Deze stelling gebruiken wij zelf ook veel in ons eigen magazijn. Dit doen we, omdat het de ideale oplossing is voor lange goederen zoals staanders, liggers, palen, hout en nog veel meer! Ook kan een draagarmstelling vaak relatief hoge gewichten aan. Er bestaan draagarmstellingen voor binnen en voor buiten! De armen zijn op hoogte verstelbaar en meerdere secties zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen. Ook voor draagarmstellingen bent u bij Multi Profiel dus aan het juiste adres

Industriële opslag stellingen losse goederen

Ook voor losse goederen die niet perse extra lang of zwaar zijn, hebben wij goede opslagsystemen. Denk bijvoorbeeld aan grootvakstellingen en legbordstellingen. Deze type industriële stellingen worden ontzettend veel gebruikt voor een soepel orderverwerkingsproces. U kiest het exacte type stelling met name op basis van de producten die u wilt opslaan. Tegenwoordig zijn vooral de grootvakstellingen erg populair. Deze kunnen namelijk veel gewicht aan en bieden flexibiliteit in de grootte van de vakken die u er mee wilt creëren. Ook deze stellingen zijn blauw met oranje. De verdiepingen zijn voorzien van houten legborden die precies tussen de ligger vallen.

Overige oplossingen industriële opslag

Natuurlijk zijn er nog veel meer oplossingen. Bespreek daarom bij voorkeur uw specifieke behoeften met één van onze experts. Zo komen we samen tot de ideale inrichting van uw magazijn of loods. Populaire oplossingen die wij kunnen bieden zijn bijvoorbeeld:

  • Doorrolstellingen
  • Inrijstellingen
  • Entresolvloeren (TIP!)
  • Shuttle systemen
  • En nog veel meer specials!

Industriele opslag informatie opvragen

Heeft u een specifieke vraag? Of hulp nodig bij de opslag van uw goederen? Wij helpen u graag verder. U kunt uw vraag stellen via het onderstaande formulier, of contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de pagina: contact. Wij kunnen u helpen met elke fase van het traject. Van keuzehulp tot uitvoering!

Mail ons