Inrijstelling: Ideaal voor vries- en koelhuizen.

Entresolvloer

In een inrijstelling kunnen pallets boven en achter elkaar geplaatst worden, dit een efficiënte manier om pallets op te slaan.

Dit is uiteraard zeer gewenst in vries- en koelhuizen omdat deze immers kostbaar zijn om te bouwen. Ook zorgt men ervoor dat de energiekosten om de ruimte koel te houden zo laag mogelijk blijven. Hoe groter de ruimte hoe meer er gekoeld dient te worden. Door inrijstellingen te gebruiken in plaats van een conventionele palletstelling kan een ruimtebesparing gerealiseerd worden tot wel 80%.

LIFO (Last In First Out)

Bij een inrijstelling maakt u gebruik van het LIFO (Last In First Out) systeem hierdoor neemt de stelling weinig ruimte in maar is hij minder flexibel.

FIFO (First In First Out)

Een doorrijstelling is flexibeler omdat u gebruik maakt van het FIFO (First In First Out) systeem. Bij deze stelling kunt u aan beide kanten inrijden maar neemt de stelling wel meer ruimte in beslag omdat u aan beide zijde een gangpad nodig bent. Uiteraard heeft u nog altijd minder gangpaden nodig dan bij een conventionele palletstelling.

Kijk hier voor meer informatie over inrijstellingen.

Inrijstelling Inrijstelling Inrijstelling Inrijstelling Inrijstelling Inrijstelling