Entresolvloer aanschaffen – Proces uitgelegd

Wanneer u een entresolvloer aanschaft, kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld een standaard maat uit te kiezen en/of de montage zelf uit te voeren. Echter kiest het overgrote deel er voor, om ontwerp, productie, levering en montage aan ons over te laten. Zo’n project klinkt vaak ingewikkelder dan het is. Wij leggen op deze pagina uit hoe wij te werk gaan, wat u kunt verwachten en waar u rekening mee kunt houden. Kortom: Entresolvloer? Zo werkt het!

1. Het Idee

Het hele traject begint natuurlijk met het idee. U wilt graag uitbreiden in uw magazijn, showroom werkplaats of andere ruimte en besluit dat een tussenverdieping de oplossing is. Bedenk al vast goed waar u de vloer wilt plaatsen en meet de ruimte in ieder geval op zodat wij er mee aan de slag kunnen gaan!

2. Van idee naar plan

Om te beginnen kunt u vervolgens onze rekentool invullen. U ontvangt dan meteen een indicatieprijs. Bent u enthousiast geworden van deze prijs? Dan kunt gelijk een offerte aanvragen. Dit mag natuurlijk ook zonder invullen rekentool. Wij gaan dan aan de slag met het maken van een offerte. Het kan zijn dat wij hiervoor extra informatie van u nodig hebben. In dat geval nemen we contact met u op om de wensen door te nemen.

3. Inmeten op locatie

In de meeste gevallen spreken wij met de klant een moment af om langs te komen. Één van onze entresolvloeren experts komt dan bij u langs om de locatie zeer exact op te meten. Ook neemt hij alle wensen nog eens goed met u door en verkent hij de omgeving, ondervloer, faciliteiten en meer. Met zijn bevindingen gaan we aan de slag met het ontwerpen van de vloer!

4. Het ontwerp

Vervolgens gaat ons tekenteam aan de slag met het definitieve ontwerp. Het kan natuurlijk voorkomen dat door de bevindingen van onze expert de vloer net even anders wordt dan in eerste instantie bedacht. Denk bijvoorbeeld aan net even afwijkende maten of andere benodigde materialen of accessoires. Hierdoor kan de prijs van de offerte in overleg nog veranderen. Wij maken een uitgebreid ontwerp in 3D. Wanneer alle partijen akkoord zijn is er groen licht en kunnen we overgaan op Productie en montage!

5. Productie

Zodra iedereen akkoord is, gaan we snel beginnen met de montage. Alle onderdelen worden op maat gemaakt in de fabriek. Dit gebeurt op de millimeter nauwkeurig. Hoe lang de productie precies duurt hangt vooral af van de grootte van het project. Wanneer alle onderdelen klaar zijn, gaan ze rechtstreeks vanuit Assen op transport naar uw locatie. Wij houden u gedurende het productieproces op de hoogte van de verwachte leverdatum.

6. Montage

Wanneer de goederen worden geleverd op locatie, staat ons montageteam klaar om de bouw uit te voeren. Onze montageteams in heel Nederland en België werken al jaren met onze vloeren en deze ervaring zorgt voor een soepel proces. De planning van montage gebeurt uiteraard in overleg met de klant. Wij maakten onlangs een video om te laten zien hoe onze monteurs in 3 dagen een entresolvloer van ruim 300m2 bouwen! U kunt er overigens ook voor kiezen om de montage zelf uit te voeren.

7. Inspectie en oplevering

Wanneer de montage klaar is, komt onze expert nog eens bij u langs. Hij voert vervolgens de BMWT-keuring uit. Dit is wettelijk verplicht en Multi Profiel is één van de Nederlandse bedrijven die hier voor gecertificeerd zijn. Wanneer alle controles op veiligheid en duurzaamheid zijn uitgevoerd, wordt de vloer officieel opgeleverd en kunt u gebruik maken van de vloer! Het is verplicht om deze keuring jaarlijks te herhalen. Wanneer gewenst, kunnen wij uiteraard jaarlijks daarvoor terug komen.

DE EERSTE STAP NAAR UW ENTRESOLVLOER

Bent u overtuigd? Hopelijk hebben we kunnen laten zien hoe makkelijk het is, voor u als klant, om een entresolvloer aan te schaffen. Wanneer u wilt beginnen met het doorlopen van dit traject kunt u de rekentool invullen of direct een offerte aanvragen via deze pagina. Beschrijf in de offerte zo goed mogelijk wat uw wensen zijn. We nemen vervolgens zo snel mogelijk, vrijblijvend, contact met u op. Meer informatie over entresolvloeren vindt u op de pagina: entresolvloeren. Verder kunt u bij ons ook terecht voor andere vormen van magazijninrichting! Denk bijvoorbeeld aan magazijnstellingen zoals palletstellingen en grootvakstellingen, maar ook werkbanken en nog veel meer. Het combineren van entresolvloeren met deze artikelen, kan u flink stapelkorting opleveren in de offerte!

Neem contact op!

3 + 2 = ?