Entresolvloer op maat

Een entresolvloer is een vrijstaande constructie gemaakt van metalen profielen, kolommen en vloerplaten. Om een entresolvloer zo optimaal mogelijk in de beschikbare ruimte te integreren is het noodzakelijk dat een entresolvloer altijd op maat gemaakt is. De voordelen van een op maat gemaakte tussenvloer zijn als volgt te omschrijven:

 • Terugverdientijd
  Het (tijdelijk) huren van extra opslagruimte kost gemiddeld zo’n € 50,00 per m² per jaar. Als u dan bedenkt dat een entresolvloer van Multi Profiel gemiddeld tussen de € 50,00 en € 90,00 per m² kost, betekent dat de terugverdientijd minder is dan twee jaar! Wij houden onze prijsstelling zeer voordelig door het gestandaardiseerde systeem en de grootschalige inkoop.
 • Uitbreidbaar
  Onze tussenvloeren, entresolvloeren, mezzanines of verdiepingsvloeren zijn door het efficiënte systeem eenvoudig uit te breiden of aan te passen. Dus een latere aanvulling, plaatsen van een trap, e.d. is geen enkel probleem!
 • Snel extra ruimte
  Onze standaard entresolvloeren zijn over het algemeen binnen 2 weken te leveren, u beschikt dus gauw over extra ruimte.
 • De investering t.o.v. nieuwbouw
  Een uitbreiding van uw bestaande gebouw of geheel nieuw bouwen omdat u meer ruimte nodig hebt, is een enorme investering. De aanschaf van een entresolvloer brengt aanzienlijk minder kosten met zich mee.
 • Efficiënte benutting van de hoogte
  De huidige bedrijfspanden zijn tegenwoordig al snel minimaal 6 meter hoog. Bij veel bedrijven wordt deze hoogte niet volledig benut, met een entresolvloer op maat kunt u de hoogte in, en benut u uw ruimte optimaal!

Wilt u meer informatie om ook een entresolvloer op maat te laten maken? Vul dan onderstaand contactformulier in en één van onze adviseurs neemt vrijblijvend contact met u op om u van de juiste informatie te voorzien.

 

Stel uw vraag aan één van onze adviseurs!