Entresolvloer met dubbele verdieping

Staat uw magazijn ook overvol en kunt u hierdoor niet meer gemakkelijk bij uw opgeslagen goederen? Raakt u het overzicht kwijt en wilt u ook efficiënter kunnen werken? Kunt of wilt u echter niet investeren in een nieuw magazijn? Dan is een entresolvloer met dubbele verdieping wellicht dé oplossing voor uw ruimteprobleem.

Het plaatsen van entresolvloer met dubbele verdieping is een constructie waarbij u twee vloeren boven de huidige vloer kunt bouwen. Multi Profiel is onder andere specialist in het plaatsen van dubbeldeks entresolvloeren.

De 4 voordelen van een entresolvloer met dubbele verdieping

1) Verdrievoudiging van de beschikbare vierkante meters
Met dubbeldeks kunt u een dubbele vloer boven de begane grond plaatsen. Dit betekent dus dat u de vierkante meters van uw magazijn in één keer verdrievoudigd.

2) Optimale hoogte benutting
Magazijnruimtes zijn grote ruimtes waarbij men vaak alleen de begane grond gebruikt of enkel gebruik maakt van een betonnen extra vloer. Kortom, met dubbeldeks gaat er ook geen kostbare magazijnruimte verloren. Door deze twee extra verdiepingen kunt u de vierkante meters van uw magazijnruimte dan ook optimaal benutten.

3) Kostenbesparing
Multi Profiel levert voor uw magazijn onder andere de beste dubbeldeks, zo heeft u alles overzichtelijk bij elkaar en bespaart u op hoge kosten van de huur of koop van twee extra magazijnruimtes.

4) Één constructie, twee extra verdiepingen
U hoeft geen dubbele vloer te kopen. Met dubbeldeks heeft u met één constructie meteen twee extra verdiepingen.

Conclusie

Door het dubbeldeks plaatsen van een entresolvloer van Multi Profiel creëert u in uw eigen magazijn op een voordelige manier twee extra verdiepingen. U gebruikt uw magazijnruimte optimaal en bespaart ook op de kosten van een nieuw magazijn.

Contact

Met onze ervaring kunnen wij u een op maat gemaakt, op uw magazijn afgestemd, advies geven zodat u optimaal kunt profiteren van uw magazijnruimte.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies of vraag direct een offerte aan.