Moldclease is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het polijsten, vlakleppen en coaten van gereedschappen en materialen voor onder andere researchcentra. Moldclease is gevestigd aan de Princenweg in Weert.

Voor meer informatie, kijk ook eens op de website van Moldclease.

Door jarenlange ervaring is het bedrijf een begrip in het hoogglans en technisch-glad polijsten van diverse materialen. De kennis van Moldclease wordt ingezet voor zeer uiteenlopende toepassingen, zoals de medische wereld, voedings-industrie, luchtvaart, semi-conductors en auto-industrie. Door eigen ontwikkelde polijsttechnieken zijn ze in staat een optimaal resultaat te behalen en garanderen bovendien de hoogst meetbare glanswaarde.

Vlakleppen is onder andere zeer geschikt voor vlakke onderdelen, waarbij zeer lage ruwheden (microns) worden bereikt. Het uitgangspunt is onder andere een hoge reproduceerbaarheid, een verlaagd risico op spanningen en minimale kans op vervorming. Vlakleppen is uitermate geschikt voor hoogwaardige en nauwkeurige onderdelen, waar microns het verschil maken.

Entresolvloer

Multi Profiel heeft bij Moldclease een entresolvloer van 82m² gerealiseerd. De entresolvloer is voorzien van een palletopzetplaats, 17,5 m¹ stalen leuningconstructie (rond) en een stalen magazijntrap voorzien van eindbordes, leuning en roostertreden. Het draagvermogen van de vloer is 250 kg/m² en valt onder executieklasse EXC1.

Heeft u ook interesse in een entresolvloer van Multi Profiel of wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een entresolvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.