Entresolvloer op maat

Een entresolvloer op maat

Een entresolvloer kan op verschillende manier geleverd worden. Zo zijn er standaard maten entresolvloeren die u als pakket kunt bestellen, maar u kunt ook kiezen voor een entresolvloer op maat. Wij kunnen namelijk entresolvloeren leveren in alle maten die u maar wilt, zelfs met meerdere verdiepingen! Wanneer u dat wilt, kunnen wij zelfs bij u langs komen voor het maken van een ontwerp die perfect is afgesteld op uw situatie! Bij Multi Profiel bent u dus op de juiste plek voor een entresolvloer op maat.

Wat kost een entresolvloer op maat?

De kosten van de vloer, hangen uiteraard vooral af van de specificaties zoals afmetingen en draagkracht. Wilt u zo snel mogelijk weten wat de kosten zijn van een entresolvloer in uw situatie? Vul dan gemakkelijk de entresolvloer rekentool van Multi Profiel in. U vult de lengte, breedte en hoogte in. Vervolgens bepaalt u of u extra’s wilt meebestellen zoals een leuning of trappen en binnen een paar seconden zit een prijsberekening in uw mailbox! Let wel op, dit is een indicatie prijs. Neem contact met ons op om dit exacter uit te werken.

Rekentool

Entresolvloer ontwerpen

Wij kunnen het ontwerpen van uw entresolvloer volledig op ons nemen. Wij kunnen zelfs onze experts gratis bij u op locatie langs sturen voor het inmeten. Vervolgens gaan we met ons teken team aan de slag om een ontwerp te maken. Dit ontwerp ontvangt u in 3D met handige illustraties om een goed beeld te geven. Hier rolt een uiteindelijke en exacte offerte uit. Wanneer u akkoord gaat met de offerte kunt u kiezen voor eigen montage, of montage aan ons overlaten! Zodra de vloer klaar is, kunnen wij ook nog eens de officiële keuringen uitvoeren. Als de vloer aan alle wettelijke eisen voldoet, krijgt u het BMWT-keurmerk van ons. Zo voldoet u aan de Europese en Nederlandse wetgeving op het gebied van veiligheid. Hieronder ziet u een voorbeeld van een ontwerp dat wij voor een klant hebben gemaakt. Het betreft een vloer van 300 m2 en bijna 5 meter hoog. Binnen 3 dagen heeft ons montageteam de vloer opgebouwd en is deze ook gekeurd.

entresolvloeren

Extra opties entresolvloer op maat

U heeft ook de optie om extra opties toe te voegen. Voorbeelden van deze extra opties zijn:

  • (Extra) Trappen
  • Leuningen
  • Kantelhekken
  • Opzetplaatsen voor pallets
  • Schuifhek
  • Aanrijdbeveiliging
  • Montage op locatie door ons
  • En meer!

Heeft u interesse in dit soort extra’s? Laat dat dan weten zodat wij deze mee kunnen nemen in de ontwerptekeningen en in de offerte. Door in één keer het totaal pakket te bestellen bespaart u veel tijd en ook geld, omdat wij de onderdelen dan zeer scherp kunnen aanbieden! Neem contact op voor meer informatie.

 

Stel uw vraag aan één van onze adviseurs!