Bij The Jump Zone is een mooie entresolvloer geplaatst

The Jump Zone is een bedrijf dat een spectaculair trampolinepark exploiteert in Zoetermeer. Het trampolinepark is verdeeld in verschillende area’s die geschikt zijn voor jong en oud. Er is een extreme zone voor de waaghalzen. Binnen dit deel is er een Jump Tower, een stunttrampoline en een Jump block van wel anderhalve meter hoog. En voor de kleinere kinderen is er ook een speciaal ingerichte ruimte. Dus wilt u een sportief dagje uit organiseren? Bij The Jump Zone kunt u terecht voor een leuke dag!

In één van de area’s hebben wij een mooie entresolvloer geplaatst. De entresolvloer gaat gebruikt worden als een soort terras, waar het mogelijk is om even uit te rusten van allerlei verschillende activiteiten. De verdiepingsvloer is rondom voorzien van een spijlen leuning. Verder is er een mooie trap geplaatst met eindbordes, spijlen leuning en meranti-traptreden waardoor iedereen ook aangenaam naar boven kan lopen op sokken. De entresolvloer is berekend volgens de gevolgklasse CC2, C2-vaste zitplaatsen en executieklasse EXC2.

Wij willen The Jump Zone hartelijk danken voor de mooie opdracht en heel veel plezier veilig speelplezier toewensen. Wilt u meer informatie ontvangen over de vele toepassingen van een verdiepingsvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.