Palletstellingen rijen

Bent u opzoek naar advies op maat voor de inrichting van uw magazijn, archief, of bijvoorbeeld bedrijfsruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk expert op dit gebied! Onze specifieke expertise ligt bij Magazijnstellingen, entresolvloeren en archiefkasten. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u uw opslag kunt optimaliseren? Wat de beste inrichting is van uw loods? Of wilt u graag informatie krijgen over het plaatsen van een tussenverdieping in een werkruimte? Wij helpen u graag verder!

Advies op maat

U kunt gerust contact met ons opnemen. Multi Profiel is namelijk één van de grootste leveranciers in Nederland van Magazijnstellingen zoals palletstellingen en grootvakstellingen, maar ook de absolute expert in Nederland van entresolvloeren. Dat betekend dat wij veel kennis in huis hebben. Stel dan ook gerust uw vragen aan ons! Wij kunnen u gratis en vrijblijvend verder helpen. Ook kunnen wij, als u dat wilt, gelijk een scherpe offerte sturen voor uw magazijninrichting. U kunt het beste advies aanvragen via een offerte formulier of door contact met ons op te nemen.

Entresolvloer – van ontwerp tot levering en montage

U kunt bijvoorbeeld terecht bij ons voor het ontwerpen, produceren, leveren en monteren van uw entresolvloer. Dit is een verdiepingsvloer die vaak in bijvoorbeeld een magazijn geplaatst wordt. Een entresol is eigenlijk een vloer op palen die u gemakkelijk, snel en stevig kunt opbouwen op elke locatie met een stevige ondervloer. Wij kunnen het hele proces voor u uit handen nemen. Er komt een expert langs die de locatie helemaal doorloopt en op meet. Vervolgens gaat ons ontwerpteam, in overleg met u, aan de slag met het ontwerp. Waar komt de trap of komen de trappen, waar moet hekwerk, zijn er andere extra’s nodig? Etc. Wanneer het plan klaar is, kunt u er voor kiezen om de montage zelf te doen, of door ons uit te laten voeren! Een voorbeeld van zo’n project van A tot Z vindt u hier: Project: Plaatsing entresolvloer in Veenendaal

Veiligheid in uw magazijn advies op maat

Wist u dat wij ook keuring kunnen doen? Onze experts zijn namelijk BMWT-gecertificeerd. Dit betekend dat ze wettelijk zijn toegestaan om uw magazijn te keuren en u te voorzien van uitgebreid advies op dit gebied. Wij keuren uw magazijn dan op de gehele veiligheid. Denk hierbij aan de huidige status van de stellingen, de stevigheid van de entresolvloeren, maar ook de algehele veiligheid in het pand, gedrag personeel enzovoorts! Vervolgens krijgt u van ons eventueel advies op maat, hoe dit beter kan! Bent u geïnteresseerd in zo’n uitgebreide keuring? Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak! De prijzen hangen af van de grote van uw magazijn en de tijd die nodig is voor de keuring en het advies. Onze prijzen zijn scherp. Met ons advies en keuring voldoet u altijd aan de wettelijke eisen!

Specifieke vragen

Het kan natuurlijk zijn dat u advies nodig heeft met specifieke vragen. Alle vragen op het gebied van magazijninrichting of archiefinrichting kunnen aan ons gesteld worden! Wij zitten al sinds 1997 in het vak en hebben dan ook veel ervaring. Onze experts denken graag met u mee en helpen u graag verder. Wilt u weten welke opstelling het verstandigste is voor uw opslag? Waar u een stelling het beste kan plaatsen? Of een entresolvloer wel de juiste oplossing is voor u? Multi Profiel heeft het antwoord! Schroom dus niet en vraag vrijblijvend advies op maat aan bij Multi Profiel. Dit kan telefonisch of per mail! Liever even langskomen in Assen? Dat kan natuurlijk ook! Bel dan wel eerst even zodat we zeker weten dat er een expert aanwezig is die u verder kan helpen.